کد خبر : 1730339 | 20 دی 1399 ساعت 12:41 | 21.2K بازدید | 0 دیدگاه

سرمربی آنتورپ فعلا ویدئویی است!

هرچند فرانک ورکوترن نمی‌تواند روی نیمکت آنتورپ حضور پیدا کند اما همچنان شرایط را از طریق ویدئو کنترل می‌کند.

سرمربی آنتورپ فعلا ویدئویی است!

به گزارش ورزش سه ، فرانک ورکوترن به دلیل ابتلا به کرونا در تمرینات آنتورپ حضور ندارد اما نسبت به شرایط این تیم بی‌تفاوت نیست. او روز جمعه از طریق ارتباط ویدئویی در زوم، توصیه‌های تاکتیکی‌اش را به بازیکنان متتقل کرد و سپس از طریق دوربین‌هایی که در زمین تمرین نصب شده بود، شاهد تمرین بازیکنان این تیم بود.


سومین تست کرونای ورکوترن هم منفی اعلام شد  اما نمی‌توان انتظار داشت که او در تمرین روز شنبه یا بازی روز یکشنبه برابر میشلن تیمش را همراهی کند. 


رودی کازی، دستیار او، در غیاب ورکوترن هدایت تیم را در دیدار فردا به عهده خواهد داشت. دیداری که دوباره علیرضا بیرانوند را در آن بعنوان شماره یک خواهیم دید. 


کریستین بناونته، مهاجم پرویی تیم هم که در قرنطینه به سر می‌برد، احتمالا در تمرینات امروز حضور پیدا خواهد کرد.

دیدگاه‌ها