کد خبر : 1727530 | 05 دی 1399 ساعت 16:10 | 19.8K بازدید | 0 دیدگاه

آلومینیوم ۶ هفته بدون باخت؛

تازه وارد لیگ برتر در قامت تیم باتجربه(عکس)

شاگردان رسول خطیبی در ۶ مسابقه اخیرش هیچ شکستی نداشته و برابر تیم‌های مدعی صاحب امتیاز شده‌اند.

تازه وارد لیگ برتر در قامت تیم باتجربه(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم اراک پس از ۱۸ سال انتظار و صعود به لیگ برتر به‌عنوان نایب‌قهرمان لیگ یک، در هشت هفته ابتدایی به خوبی نشان داده که قدر حضور در سطح اول فوتبال ایران را می‌داند و نمی‌خواهد مثل بسیاری از تیم‌هایی که حضور کوتاه مدت در لیگ برتر داشتند، مهمان یکی، دو ساله در سطح اول فوتبال ایران باشد.

 

اراکی‌ها پس از آنکه در بدترین شرایط ممکن از نظر مدیریتی و عدم حضور بازیکنان جدید هفته اول را آغاز کردند و برابر نساجی شکست خوردند، در دومین مسابقه فصل نمایش خوبی در بازی خارج از خانه مقابل سپاهان ارائه دادند و تنها با یک گل که مشکوک به خطای مهاجم طلایی پوشان اصفهان بود، با نتیجه یک بر صفر مغلوب شدند.

 

1556829

 

اما شاگردان رسول خطیبی از هفته سوم نمایش تیمی خوب و کسب نتیجه را آغاز کردند و تا دیدار اخیرشان مقابل شهرخودرو که به تساوی ۲ بر ۲ در مشهد دست یافتند، این روند را ادامه دادند و برای ششمین بازی متوالی شکست‌ناپذیر ماندند.

 

1556817

 

آلومینیوم اراک که با اضافه شدن نفرات جدید و البته مصدومیت بدموقع محسن ربیع‌خواه فصل را دنبال می‌کند، در ۶ هفته گذشته دو برد پُرگل و ارزشمند مقابل ماشین‌سازی تبریز و صنعت نفت آبادان مدعی داشته و برابر تیم‌های مس رفسنجان، فولاد خوزستان، پیکان و شهرخودرو نیز به تساوی رسیده که موجب شده ۱۰ امتیاز به حساب آنها واریز شود و در نیمه‌ی بالای جدول قرار بگیرند.

 

نتایجی که شاگردان رسول خطیبی در این فصل به دست آوردند، نگرانی‌های هواداران آلومینیوم و مردم اراک که در ابتدای فصل دغدغه موفقیت و بقای تیمشان در لیگ برتر را داشتند، تا حدود زیادی برطرف نموده و آنها را به تیم قابل احترامی در لیگ برتر که مقابل مدعیان و تیم‌های آسیایی صاحب امتیاز می‌شود، تبدیل کرده است.

دیدگاه‌ها