کد خبر : 1726532 | 30 آذر 1399 ساعت 15:25 | 33.8K بازدید | 1 دیدگاه

اصلاحات در فوتبال قطعی است

چراغ سبز پرز به زیدان، راموس و سوپرلیگ اروپا

رئیس رئال مادرید در جلسه مجمع امروز باشگاه از زین الدین زیدان و نیز برگزاری سوپرلیگ اروپا دفاع کرد.

چراغ سبز  پرز به زیدان، راموس و سوپرلیگ اروپا

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید هم مثل دیگر باشگاه های بزرگ اروپایی تحت تاثیر پاندمی کرونا از لحاظ اقتصادی آسیب دید با این وجود توانست سود 313 هزار یورویی را در پایان فصل گذشته به ثبت برساند. سودی بسیار کمتر از گذشته اما مثبت شدن آن در نوع خود یک موفقیت بزرگ برای باشگاه بود.

 

 

1555371

 

 

فلورنتینو پرز در جلسه امروز با اعضای باشگاه گفت:« پاندمی کرونا زندگی ما را تغییر داد و به شرایطی جدید با عواقبی نامعلوم خو گرفته ایم. 8 مارس آخرین دیداری بود که برابر تماشاگران در برنابئو به میدان رفتیم و سپس برگزاری بازی ها بدون تماشاگر از لحاظ اقتصادی بسیار به ضررمان شد.

خوشبختانه تیمی بزرگ با یک سرمربی بزرگ مثل زین الدین زیدان داریم که تاریخ ساز شده اند. زیدان ما را به 11 جام هدایت کرده و دومین مربی برتر تاریخ باشگاه از لحاظ کسب پیروزی است. ما در 10 سال گذشته فاتح 19 جام شده ایم و تیمی برنده و قهرمان داشته ایم. مفتخرم که زیدان مربی و راموس کاپیتان ماست و با این بازیکنان به آینده ای روشن امیدوار هستیم. به راموس که بازهم در تیم منتخب سال قرار گرفت و در مجموع به همه بازیکنان ایمان داریم و همچنان تشنه کسب قهرمانی های بیشتر هستیم.»

 

 

1549924

 

 

حساب های باشگاه:« فصل 19-2018 توانستیم 822 میلیون یورو درآمد داشته باشیم و این میزان فصل گذشته به 715 میلیون یورو کاهش یافت؛ یعنی ضرری 107 میلیون یورویی. در نهایت اما توانستیم بین درآمدها و هزینه ها سودی 313 هزار یورویی را به ثبت برسانیم که یک موفقیت در نوع خود بود. بودجه باشگاه برای فصل بعد 617 میلیون یورو پیش بینی شده که بسیار کمتر از انتظارات قبلی است. ما نسبت به فصل قبل 69 میلیون یورو از لحاظ بودجه زیان خواهیم داشت و چاره ای جز کاهش دستمزدها نیست.»

 

 

1543758

 

 

سوپرلیگ اروپا:« اصلاحات فوتبال نباید بیش از این به تاخیر بیفتد. ما باشگاه های بزرگ مسئولیت خطیری از این حیث داریم. باید سطح رقابت و کیفیت تورنمنت ها را بالاتر برد که از لحاظ اقتصادی و مالی نیز بسیار به سودمان می شود.»

 

دیدگاه‌ها