کد خبر : 1726191 | 28 آذر 1399 ساعت 18:47 | 15.9K بازدید | 1 دیدگاه

مطهری: شک نکنید بازیکن ذوب‌آهن باید اخراج می‌شد

مهاجم استقلال معتقد است بازیکن ذوب آهن باید از زمین مسابقه اخراج می شد.

مطهری: شک نکنید بازیکن ذوب‌آهن باید اخراج می‌شد

به گزارش "ورزش سه"، دیدار استقلال و ذوب آهن با یک قضاوت جنجالی از سوی مرتضی منصوریان همراه بود. او در دقیقه 40 خطای عبدالله حسینی مدافع ذوب آهن بر روی ارسلان مطهری که در پشت محوطه جریمه رخ داد را با یک کارت زرد جریمه کرد.


خطایی که بازیکنان استقلال و کادرفنی این تیم معتقد بودند باید رنگ کارت داور، قرمز می بود. اما منصوریان با استقلالی ها هم نظر نبود و به یک کارت زرد بسنده کرد.


ارسلان مطهری مهاجم آبی پوشان که در این صحنه با خطای حسینی متوقف شد، اعتقاد دارد داور باید به بازیکن ذوب آهن کارت قرمز می داد. او در پایان بازی گفت: شما شک نکنید که در آن صحنه بازیکن ذوب آهن باید اخراج می شد. داور در چه شرایطی کارت قرمز می دهد؟ در شرایطی که یک موقعیت مسلم گلزنی از مهاجم گرفته شود


او گفت: دو بازیکن ذوب آهن با من بودند، داور به من گفت که توپ از پای من جدا شده است. این در صورتی است که من توپ را جلو می برم و مدافع ذوب آهن من را هل داد. در صورتی که هر دو بازیکن ذوب که در پشت سر و سمت راست من بودند، به من نمی رسیدند.


او گفت: من با گلر حریف تک به تک شده ام. مگر می شود همچین چیزی؟ با تمام احترام برای تیم داوری، آنها خیلی امروز ضعیف بودند.


مهاجم استقلال در مورد اینکه خطا داخل محوطه جریمه ذوب آهن رخ داد یا بیرون از محوطه نیز گفت: خطا که بیرون از محوطه بود. اگر داخل محوطه جریمه بود باید کارت زرد دریافت می کرد. آن خطای بیرون از محوطه یک کارت قرمز داشت. این را همه می دانند. اگر کسی پیدا شود و بگوید این صحنه کارت قرمز نداشت، مطمئنا...


مطهری صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: ببخشید نمی خواهم ادامه حرف هایم را بزنم چون توهین محسوب می شود. ولی این تیم استقلال است. برای بازی های تیم استقلال بهترین داورها را باید انتخاب کنند.

دیدگاه‌ها