مصاف هفته نهم سبزپوشان معوق میشود؛
توضیح در مورد دو بازی ذوب آهن در دو روز
برنامه هفته های هشتم و نهم رقابت های لیگ بیستم در شرایطی روی خروجی سایت سازمان لیگ قرار گرفته، که برای ذوبآهن در روزهای نهم و دهم دی ماه بازی در نظر گرفته شده است!

به گزارش "ورزش سه"، براساس برنامه اعلام شده ذوب آهن باید پس از اینکه در تاریخ چهارم دی ماه در فولادشهر به مصاف گل گهر سیرجان می رود، در تاریخ 9 دی ماه به اراک سفر کند و با شاگردان رسول خطیبی روبهرو شود.
شاگردان رضایی همچنین دیداری معوقه با پرسپولیس در چارچوب هفته ششم مسابقات دارند که در برنامه اعلام شده، روز 10 دی ماه برای انجام این بازی معوقه در نظر گرفته شده است.
سهیل مهدی در گفتگویی کوتاه با "ورزش سه" از تعویق بازی آلومینیوم و ذوب آهن خبر داد و با این وصف سبزپوشان باید پس از دیدار برابر گل گهر سیرجان با پرسپولیس در تاریخ دهم دی ماه بازی کنند و بنابراین دیدار این تیم با آلومینیوم اراک در چارچوب هفته نهم مسابقات به زمان دیگری موکول خواهد شد و به زودی برنامه جدید در مورد زمان دقیق این بازی اعلام خواهد شد.