کد خبر : 1725462 | 24 آذر 1399 ساعت 20:05 | 19.4K بازدید | 0 دیدگاه

غیبت ادامه‌دار شجاع، حضور چشمی

مدافع ایرانی ام‌صلال در ترکیب تیمش برابر الریان قرار گرفته است.

غیبت ادامه‌دار شجاع، حضور چشمی

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از دو مسابقه پایانی هفته نهم لیگ ستارگان قطر، تیم الریان که شجاع خلیل‌زاده در آن عضویت دارد، از ساعت ۲۰:۱۵ امشب در ورزشگاه عبدالله بن خلیفه در شرایطی به مصاف ام‌صلال می‌رود که روزبه چشمی در لیست این تیم دیده می‌شود.

 

شجاع خلیل‌زاده که پس از پیوستن به الریان در دیدارهای لیگ ستارگان قطر برای الریان به میدان رفته بود، در هفته گذشته بخاطر آسیب دیدگی جزو فهرست تیمش قرار نگرفت و امشب هم به دلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا در لیست دیدار با ام‌صلال حضور ندارد.

 

روزبه چشمی، دیگر مدافع ایرانی شاغل در لیگ ستارگان قطر که در پنج مسابقه ام‌صلال در این رقابت‌ها به میدان رفته، امشب هم در خط دفاعی تیمش برابر یاران خلیل‌زاده قرار گرفته است.

 

الریان با کسب ۱۲ امتیاز در هشت دیدار تیم ششم جدول لیگ ستارگان قطر است و یاران چشمی هم با ۷ امتیاز در این فصل رتبه دهم را به خود اختصاص داده‌اند.

 

 

1553685

دیدگاه‌ها