کد خبر : 1723849 | 17 آذر 1399 ساعت 14:08 | 20.2K بازدید | 10 دیدگاه

سازمان لیگ تکلیف پرسپولیس - ذوب‌ را روشن می‌کند

مسئول کمیته برگزاری سازمان لیگ می‌گوید که فردا پس فردا درباره بازی پرسپولیس و ذوب آهن تصمیم گیری خواهد شد.

سازمان لیگ تکلیف پرسپولیس - ذوب‌ را روشن می‌کند

به گزارش "ورزش سه"، باوجود تعداد بالای کرونایی های تیم ذوب آهن اصفهان، دیدار این تیم مقابل شهرخودرو برگزار شد. سازمان لیگ دلیل این موضوع را عدم تست گیری از سوی سازمان لیگ عنوان کرده است.

 

او همچنین درباره احتمال لغو بازی پرسپولیس می‌گوید: امروز (دوشنبه) یا فردا قرار است دوستان از ایفمارک به اصفهان سفر کنند و تمامی بازیکنان و مربیان ذوب‌آهن تست کرونا خواهند داد. ظاهراً پرواز این دوستان لغو شده است، اما نتایج تست‌ها تعیین‌کننده خواهد بود. وقتی تعداد مبتلایان یک تیم بالا می‌رود، سازمان لیگ تست‌ها را انجام می‌دهد و ما این برنامه را داریم، نه به خاطر پرسپولیس. اگر باشگاهی به سمت رشد ناگهانی مبتلایان پیش برود، سازمان لیگ وارد عمل می‌شود و کنترل را انجام می‌دهد. تست‌ها تا فردا انجام می‌شوند و ممکن است پس فردا تکلیف این مسابقه مشخص شود.

 

مهدی با اشاره به دیدار مقابل نساجی توضیح می‌دهد: موضوع لغو به خاطر چمن از جانب ما مورد تأیید نبوده است و اگر باشگاه یا عوامل منتسب به آن چنین صحبتی را مطرح کرده‌اند، باید بگویم ما به دنبال این موارد نبودیم. ما برای کمک به فوتبال ملی و کاهش ریسک ابتلا به کرونا چنین تصمیمی را گرفتیم. هواداران در شهرهای مختلف از تیم‌های محبوب خود استقبال می‌کنند، مشابه اتفاقی که برای باشگاه ذوب‌آهن رخ داد.

دیدگاه‌ها