کد خبر : 1693864 | 15 تیر 1399 ساعت 10:49 | 75.6K بازدید | 6 دیدگاه

لئو دیگر طاقت تحمل این سبک مدیریت را ندارد

مچ‌اندازی در بارسا؛ مسی می‌رود یا آقای رئیس؟

با اینکه از دوران ریاست بارتومئو بر بارسلونا یک سال دیگر باقی مانده ولی خودداری مسی از تمدید قراردادش با بلوگرانا می‌تواند معادلات قدرت را در این باشگاه تغییر دهد.

مچ‌اندازی در بارسا؛ مسی می‌رود یا آقای رئیس؟

به گزارش "ورزش سه"، لیونل مسی ستاره کم‌حرفی است. این خصلتی رفتاری است که ریشه در کودکی او دارد. یکی از هم‌تیمی‌های سابق مسی در تیم نوجوانان بارسلونا یک بار گفته بود که در زمان پیوستن مسی به این تیم کسی حتی صدای سلام کردن او را هم نمی‌شنید. این خصلت مسی حتی بعد از تبدیل شدن او به بهترین بازیکن دنیا تغییر نکرده و لیونل همیشه ترجیح داده فوتبالش به جای او حرف بزند نه زبانش.

 

1507741

 

بااینحال، چند صباحی است که اوضاع به کلی تغییر کرده و مسی از شروع سال میلادی 2020 به این نتیجه نرسیده که باید صدایش شنیده شود. همه چیز از وقتی شروع شد که اریک آبیدال مدیر ورزشی بارسا گفت بازیکنان این تیم مسئول اخراج ارنستو والورده بودند و مسی به شکلی تند به او پاسخ داد. وقتی هم رسانه‌های کاتالونیا مدعی شدند بازیکنان بارسا مایل به کاهش دستمزدشان در میانه بحران کرونا نیستند، مسی به میدان آمد و گفت منشا این داستانها از درون باشگاه است.

 

حالا که رادیوی کادنا سر مدعی شده مسی ممکن است تابستان سال آینده با پایان مهلت قراردادش با بارسا این تیم را ترک کند، او تا این لحظه از موضع‌گیری خودداری کرده هر چند سکوت او هم سرشار از ناگفته‌ها است. سکوتی که البته برای هواداران بلوگرانا به سکوتی کرکننده تبدیل شده است.

 

 

واقعیت این است که مسی واقعا قرص ترک بارسا را ندارد اما از نحوه مدیریت فعلی باشگاه به شدت سرخورده و عصبانی است. متوقف کردن مذاکره با باشگاه درباره تمدید قرارداد، مهمترین نشانه از این ناراحتی است. فارغ از همه حرف و حدیث‌ها شکی نیست که این اقدام مسی حرکتی آگاهانه است؛ رای عدم اعتماد به یوسپ ماریا بارتومئو در پست مدیریت باشگاه.

 

1508680

 

مسی بعد از 19 سال حضور در کاتالونیا برای اولین بار در سیاست باشگاه دخالت می‌کند. چرا که حالا آنچه در بیرون از زمین اتفاق می‌افتد تاثیری مستقیم بر رویدادهای رخ داده در زمین دارد.

 

بارسلونا از زمان به کرسی ریاست رسیدن بارتومئو در سال 2014 چیزی نزدیک به 1 میلیارد یورو در بازار نقل و انتقالات هزینه کرده و تقریبا همه این هزینه کلان هدر رفته است. قراردادهای بد یکی بعد از دیگری امضا شده و در نهایت کار را به جایی رسانده که در میانه بحران کرونا حالا بلوگرانا حتی پول کافی برای خرید ستاره اصلی مد نظرش لائوتارو مارتینز را ندارد. بند خرید 111 میلیون یورویی لائوتارو فردا دوشنبه منقضی می‌شود و کسانی که با بارسا آشنایی نزدیک دارند به هیچ وجه انتظار ندارند که ظرف 24 ساعت این باشگاه بتواند چنین مبلغی را برای خرید لائوتارو فراهم کند.

 

مسی از سوی دیگر بارها از اشتیاق خود برای همبازی شدن دوباره با نیمار گفته ولی به نظر می‌رسد بارتومئو بر خلاف حرفهایش عملا تمایلی برای جذب نیمار ندارد. مسی در نهایت به این وضعیت واکنش نشان داد و گفت نمی‌داند در عمل اقدامی برای خرید نیمار انجام شده یا نه. این صحبتها اولین نشانه رابطه پرتنش مسی و بارتومئو بود؛ رابطه‌ای حالا آنقدر تخریب شده که هیچ امیدی به بازسازی‌اش وجود ندارد.

 

1508681

 

پرونده موسوم به بارساگیت در فروپاشی این رابطه نقشی محوری داشت. زمانی که مشخص شد مدیریت باشگاه یک شرکت روابط عمومی را استخدام کرده تا علاوه بر تبلیغ برای بارتومئو و هیات مدیره‌اش، اعتبار دشمنان فرضی باشگاه و از جمله لیونل مسی! را خدشه‌دار. مسی در آن زمان به این خبرها واکنشی علنی نشان داد و گفت این ماجرا به نظرش بی‌اندازه عجیب است.

 

تنش‌ها زمانی به نقطه غیر قابل بازگشت رسید که برخی رسانه‌های کاتالان نوشتند مسی و بازیکنان بارسا نمی‌خواهند در اوج بحران مالی ناشی از اپیدمی کرونا با کاهش دستمزدهایشان به باشگاه کمک کنند. مسی که از این اتهامات خشمگین شده بود در اظهاراتی صریح گفت:" از درون باشگاه کسانی بوده‌اند که سعی می‌کنند ما را تحت فشار بگذارند تا کاری را بکنیم که خودشان می‌دانند ما از همان اول خودمان قصد انجامش را داشتیم".

 

در هفته‌های اخیر خبرسازی‌های رسانه‌ای با محوریت مسی که اغلب بار منفی داشته او را بیش از پیش عصبانی کرده. خبرهایی درباره اینکه قدرت او در رختکن بیش از حد لازم برای یک بازیکن است، درباره اینکه او با گریزمان مشکل دارد، یا اینکه مسی است که تعیین می‌کند کدام مربی باید استخدام یا اخراج شود.

 

تا چندی پیش گمان می‌رفت بارتومئو هر اتفاقی بیفتد یک سال پایانی دوران ریاستش بر بارسلونا را بر صندلی ریاست باشگاه سپری خواهد کرد اما حالا خودداری مسی از تمدید قراردادش باعث شده آینده کوتاه‌مدت بارتومئو در اتاق ریاست در هاله‌ای از ابهام فرو برود. در اینکه بارتومئو این روزها منزوی‌تر از هر زمان دیگری است هیچ شکی وجود ندارد. چند وقت پیش بود که شش نفر از هیات مدیره بارسا در اعتراض به بارتومئو استعفا دادند و او را به تلاش برای کوبیدن میخ آخر به تابوت بلوگرانا متهم کردند. حالا خودداری مسی از تمدید قراردادش فشار بر بارتومئو را بیشتر کرده و به نظر می‌رسد احتمال اینکه تاریخ انتخابات سال آینده به تاریخی نزدیک‌تر منتقل شود بسیار بالا است.

 

 

 

دیدگاه‌ها