کد خبر : 1689654 | 25 خرداد 1399 ساعت 17:44 | 15.7K بازدید | 1 دیدگاه

مدافع برزیلی تراکتور همچنان در حال تفریح!(عکس)

مدافع برزیلی تراکتور همچنان به ایران برنگشته و ظاهرا تمرینات خاصی نیز انجام نمی‌دهد.

به گزارش "ورزش سه"، جفرسون یوری مدافع برزیلی تراکتور در دوران تعطیلی مسابقات فوتبال در ایران راهی کشورش شد. درباره یوری در آن مقطع شایعاتی مطرح شد که قصد ترک تراکتور را دارد و دیگر به ایران برنمی‌گردد اما مسئولان باشگاه به تکذیب این مساله پرداختند.


از این رو با وجود شروع تمرینات تراکتور از حدود 10 روز گذشته این مدافع برزیلی همچنان در کشورش بسر می‌برد و ظاهرا قصد بازگشت هم ندارد. او همه روزه عکس هایی را در صفحه شخصی اش منتشر می‌کند که خودش را در حال تفریح در منظره های زیبای برزیل نشان می‌دهد و هیچ نشانی از فوتبال و انجام تمرین هم در روزهای کرونایی توسط او دیده نمی‌شود.


در این خصوص روز گذشته ساکت الهامی سرمربی تراکتور اعلام کرد یوری در یکی از ایالت های برزیل حضور دارد که وضعیت آنجا قرمز است و اجازه خروج به هیچ فردی داده نمی‌شود. به همین خاطر او تا به حال به ایران برنگشته است.

 

 

1503059

 

1503060

دیدگاه‌ها