کد خبر : 1679227 | 30 فروردين 1399 ساعت 20:13 | 11.4K بازدید | 0 دیدگاه

مهاجم ناپولی، رقیب ایکاردی برای پیوستن به یووه

به نظر می‌رسد که آرکادیوش میلیک، مهاجم لهستانی ناپولی نیز به گزینه های یوونتوس برای تقویت خط حمله اضافه شده است.

مهاجم ناپولی، رقیب ایکاردی برای پیوستن به یووه

به گزارش "ورزش سه"، این طور به نظر می آید که گونزالو ایگواین آخرین فصل حضور خود در بیانکونری را پشت سر می‌گذارد. این مهاجم آرژانتینی اخیراً حواشی زیادی به خاطر خروج از ایتالیا بعد از شیوع ویروس کرونا در این کشور ایجاد کرد و از طرف دیگر بالا رفتن سن او نیز باعث شده که سران یووه به دنبال جذب جانشینی برای وی باشند.

 

بر اساس ادعای توتو اسپورت آرکادیوش میلیک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای تقویت خط حمله یوونتوس باشد‌. این بازیکن سابقه کار با مائوریتزیو ساری را در کارنامه دارد، بسیار با تجربه است و مهم‌تر از همه به نظر می‌رسد که تصمیم خود را برای جدایی از ناپولی گرفته است.

 

 

1489185

 

 

میلیک تا ژوئن سال ۲۰۲۱ باشگاه ناپولی قرارداد دارد و به جز یوونتوس تیم‌هایی نظیر اتلتیکومادرید، میلان و شالکه نیز تمایل خود را برای جذب این ستاره لهستانی نشان داده‌اند. او این فصل تنها در ۱۷ بازی ۱۲ گل برای ناپولی به ثمر رسانده و حالا به یک رقیب جدی برای مائورو ایکاردی در راه پیوستن به یوونتوس تبدیل شده است.

دیدگاه‌ها