کد خبر : 1660288 | 16 دی 1398 ساعت 14:56 | 9.9K بازدید | 0 دیدگاه

استارت نفت آبادان بدون حضور اسکوچیچ

طلایی پوشان پس از برتری پرگل برابر سپاهان، از امروز تمرینات خود را در زمین پیروز آبادان بدون حضور سرمربی خود آغاز می‌کنند.

استارت نفت آبادان بدون حضور اسکوچیچ

به گزارش "ورزش سه"، تیم صنعت نفت آبادان از ساعت 15 امروز تمرینات خود را زیر نظر بهنام سراج آغاز خواهد کرد، دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم از روز چهارشنبه در آبادان حاضر خواهد شد.

 

تیم نفت آبادان در آخرین بازی خود موفق شد با نتیجه چهار بر دو برابر سپاهان پیروز شود و عملکرد درخشانش در نیم‌فصل نخست را تکمیل کند. تمرین امروز طلایی پوشان در زمین پیروز آبادان برگزار می شود. علاوه بر دراگان اسکوچیچ و دستیاران خارجی اش که در تمرین امروز تیمشان غایب هستند، هنوز مشخص نیست چه بازیکنانی در تمرین حاضر خواهند شد.

 

اصلی ترین بحث مربوط به تیم نفت، درباره عیسی آل کثیر است، بهترین گلزن تیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر که با پیشنهاداتی جدی از جمله از طرف پرسپولیس مواجهه شده و خودش در مصاحبه ای درخواست رضایت‌نامه کرده است. دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم صنعت نفت همچنین، در این باره اعلام کرد که او را به هیچ تیمی نمی‌دهد و در صورت جدایی هرکدام از بازیکنان، از نفت جدا می‌شود. باید منتظر ماند و دید آیا آل‌کثیر در تمرین امروز حاضر خواهد بود یا خیر.

دیدگاه‌ها