کد خبر : 1628927 | 18 مرداد 1398 ساعت 13:55 | 43.7K بازدید | 0 دیدگاه

رونالدو: با فرگوسن که حرف می‌زدم بال درآورده بودم

کریستیانو رونالدو درباره بازی مشهور اسپورتینگ و منچستریونایتد در سال 2003 که باعث انتقال او به یونایتد و مطرح شدن نامش شد صحبت کرد.

رونالدو: با فرگوسن که حرف می‌زدم بال درآورده بودم

به گزارش "ورزش سه"، کریستیانو رونالدو درباره بازی مشهور اسپورتینگ لیسبون و منچستریونایتد، بازی‌ای که باعث شد او در نهایت به یونایتد منتقل شده و نامش در دنیای فوتبال بیش از پیش مطرح شود و باشگاه‌های زیادی از گوشه و کنار اروپا خواهان به خدمت گرفتنش شوند صحبت کرد.

 

رونالدوی 18ساله در آن زمان مورد توجه چند باشگاه اروپایی قرار گرفته بود ولی نام او زمانی بیش از پیش شنیده شد که سر الکس فرگوسن و منچستریونایتد برای دیداری دوستانه وارد لیسبون شدند تا با تیم آن زمان رونالدو، اسپورتینگ دیدار کنند. دیدار دو تیم در سال 2003 با پیروزی 3-1 اسپورتینگ به پایان رسید ولی درخشش رونالدو باعث شد او در نهایت از اولدترافورد سر در بیاورد.

 

1425083

رونالدو حالا در گفتگو با DAZN درباره آن بازی گفت:" آن بازی اولین بازی ما در استادیوم جدید اسپورتینگ بود. آن بازی را خیلی خوب به خاطر می‌آورم. خوشحال بودم. قرار بود با یکی از بهترین تیمهای دنیا بازی کنم و بازی واقعا بی‌نظیری بود. به دوستانم در آکادمی اسپورتینگ گفتم قرار است با یونایتد بازی کنم و کمی عصبی بودم. البته عصبی بودن در بازی‌های بزرگ بخشی از زندگی هر فوتبالیست حرفه‌ای است".

 

کریستیانو در ادامه گفت:" من همیشه عصبی هستم چون دلم می‌خواهد خوب بازی کنم و عصبی بودن بخشی از فوتبال من بوده. وقتی شما عصبی هستید ولی در عین حال تمرکز دارید کارتان همیشه بهتر خواهد شد".

 

ستاره بزرگ پرتغالی در ادامه اضافه کرد:" من انگیزه داشتم و می‌دانستم اگر خوب بازی کنم باشگاه‌های بیشتری به من علاقه نشان خواهند داد. نه تنها از طرف منچستریونایتد بکله از طرف باشگاه‌های دیگری که بازی را تماشا می‌کردند. احساس می‌کردم خیلی تیمها نماینده‌هایشان را برای تماشای بازی فرستاده‌اند. آن بازی برایم خیلی خوب پیش رفت".

 

رونالدو در ادامه گفت:" من همه چالش‌های بزرگ را مثل آزمونی مهم می‌بینم. شما وقتی پخته می‌شوید یاد می‌گیرید احساسات‌تان را کنترل کنید ولی در جوانی اوضاع جور دیگری است. من خیلی هیجان داشتم ولی می‌دانستم آن بازی قدم مهمی در زندگی حرفه‌ایم است. آن روزها باشگاه‌های زیادی به من علاقه نشان داده بودند و می‌دانستم آینده‌ام در فوتبال خواهد بود و فوتبالیست حرفه‌ای خواهم شد ولی قصد داشتم قدم به قدم جلو بروم. این بود که جلوی تیم بزرگی مثل منچستریونایتد همه تلاشم را کردم و سعی کردم عالی بازی کنم و البته اوضاع برایم خیلی خوب پیش رفت".

 

رونالدو در ادامه گفت:" باید بگویم که درست است که منچستریونایتد قبل از آن بازی هم به جذب من علاقه‌مند بود ولی آن بازی دیگر کار را تمام کرد. من خوب بازی کردم و در آن بازی درخشیدم و این باعث شد علاقه یونایتد به من افزایش یابد".

 

کریستیانو در ادامه اضافه کرد:" بعد از بازی احساس می‌کردم دیگر چیزی نمانده که بخواهم به کسی ثابت کنم. بعد از آن بازی همه باشگاه‌ها فهمیدند که اگر روی من شرط ببندند برده‌اند".

 

رونالدو درباره تماس فرگوسن با او بعد از آن بازی گفت:" یادم می‌آید یک مدیر ورزشی به من زنگ زد و گفت فرگوسن می‌خواهد با من صحبت کند. من رختکن را ترک کردم و به رختکن تیم مهمان رفتم و به همراه مترجم با او صحبت کردم. او به جذب من علاقه نشان داد. ما با هم صحبت کردیم. البته من خیلی خوشحال بودم. با توجه به اینکه خیلی جوان بودم و می‌دیدم همه می‌خواهند من در تیم‌شان بازی کنم از خوشحالی در پوست خودم نمی‌گنجیدم".

 

دیدگاه‌ها