کد خبر : 1607540 | 06 اردیبهشت 1398 ساعت 23:26 | 21.9K بازدید | 0 دیدگاه

کیانی: حتی یک موقعیت هم به پرسپولیس ندادیم

کاپیتان سپاهان می گوید تیمش اگر باهوش تر بود می توانست پرسپولیس را شکست بدهد.

کیانی: حتی یک موقعیت هم به پرسپولیس ندادیم

به گزارش "ورزش سه"، مهدی کیانی بعد از تساوی برابر پرسپولیس به خبرنگاران گفت: دو تیم برای پیروزی آمده بودند ولی شما دیدید ما ۹۰ دقیقه سوار بر بازی بودیم و در طول بازی حتی یک موقعیت هم به پرسپولیس ندادیم. اگر باهوش‌تر بودیم امروز می‌توانستیم برنده بازی شویم.


او در مورد درگیری بین بازیکنان دو تیم و البته هواداران گفت: امیدوارم دیگر شاهد این صحنه ها نباشیم، ما همه یکی هستیم حالا درست است که با هم رقابت داریم ولی سپاهان، استقلال، پرسپولیس و سایر تیم ها همه یکی هستیم و در یک فوتبال بازی می کنیم. حالا از این قهرمانی ها می‌آید و می‌رود ولی این مسائل درست نیست. سوال من این است که هواداران از دقیقه یک به هم سنگ می زدند و اگر یکی از این سنگها به چشم یکی می خورد چه کسی جوابگو بود؟ من از فدراسیون می‌خواهم به این مسائل ورود کند و یک فکری به حال این اتفاقات کند چون این مسائل شکل فوتبال را زشت میکند.


 او در مورد اینکه طرفداران سپاهان امشب صندلی های استادیوم آزادی را شکستند هم می‌گوید: نه این مسائل درست نیست و اگر از قبل برنامه‌ریزی درستی شود این اتفاق نمی‌افتد.

 


  کاپیتان سپاهان در پاسخ به این سوال که دو تیم قرار است در جام حذفی هم با هم بازی کند و این حواشی چقدر در این بازی که قرار است در اصفهان برگزار شود تاثیرگذار است گفت: ما واقعا راضی به دیدن این اتفاقات نیستیم و امیدوارم برنامه‌ریزی انجام شود که در بازی دو تیم در جام حذفی اتفاقی نیفتد. ما اصلاً دوست نداریم برای طرفدار استقلال، پرسپولیس و یا سپاهان اتفاقی بیفتد و امیدوارم طوری برنامه‌ریزی شود که بازی ها بدون تنش انجام شود.

دیدگاه‌ها