کد خبر : 1603605 | 20 فروردين 1398 ساعت 15:14 | 8.3K بازدید | 0 دیدگاه

به همه ستارگانم احترام می گذارم

ویتوریا: لیگ قهرمانان آسیا برای ما اهمیت دارد

سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان عدم استفاده از بازیکنان بزرگش در لیگ قهرمانان آسیا را دلیلی بر بی اهمیتی این رقابت ها نمی داند.

ویتوریا: لیگ قهرمانان آسیا برای ما اهمیت دارد

به گزارش "ورزش سه"، ذوب آهن صدرنشین غیرمنتظره گروه اول رقابت های لیگ قهرمانان آسیا به شمار می رود و تیم النصر صدرنشین غیرمنتظره لیگ حرفه ای عربستان در حضور الهلال و الاهلی که به ترتیب رتبه های دوم و پنجم را در اختیار دارند. شب گذشته شاگردان منصوریان موفق به کسب پیروزی 3 بر 1 مقابل الوصل امارات شدند و در عربستان هم شاگردان ویتوریا موفق به کسب پیروزی 4 بر 1 برابر الزوراء شدند تا ذوب آهن و النصر به ترتیب با 7 و 4 امتیاز رتبه های اول و دوم گروه شوند.

 

روی ویتوریا سرمربی پرتغالی النصر از کسب آخرین پیروزی بسیار خوشحال است و در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت: النصر خیلی بازی را بد شروع کرد ولی بعد از 15 دقیقه به بازی برگشت، به خاطر اینکه بچه های ما شخصیتی قوی دارند و می توانند هر نتیجه ای را عوض کنند.

 

وی ادامه داد: در مقابل الزوراء به بازیکنان اصلی استراحت دادم ولی برای خیلی ها این تصمیم عجیب بود و فکر می کردند من به لیگ قهرمانان آسیا اهمیت نمی دهم، اما اینطور نیست. من به همه ستارگانم احترام می گذارم و به بازیکنان دیگرهم دوست دارم فرصت بازی بدهم. امیدوارم به جمع 16 تیم پایانی برسیم.

 

سرمربی 48 ساله النصر عربستان حرف هایش را اینگونه خاتمه داد: با این تیم بزرگ باید به قدرت خودمان اعتماد کنیم تا در هر رقابتی و حضوری به مقام دست پیدا کنیم.

دیدگاه‌ها