کد خبر : 1603202 | 18 فروردين 1398 ساعت 23:25 | 36.8K بازدید | 0 دیدگاه

توقف بدموقع زنیت با سردار آزمون

زنیت سنت‌پترزبورگ علی رغم بهره‌مندی از ستاره ایرانی خود برابر لوکوموتیو مسکو به تساوی رسید.

توقف بدموقع زنیت با سردار آزمون

به گزارش "ورزش سه"، در دیدار ماقبل پایانی هفته بیست و دوم لیگ برتر روسیه، تیم زنیت سنت‌پترزبورگ که سردار آزمون را برای هشتمین دیدار پیاپی در خط حمله داشت، از ساعت ۲۰:۳۰ امشب به مصاف تیم رده سومی لوکوموتیو مسکو رفت.

 

یاروسلاو راکیتسکی در دقیقه ۵۴ با ضربه آزادی استثنایی گل اول زنیت سنت‌پترزبورگ رابه ثمر رساند ولی در دقیقه ۶۱ ایگناتی‌اف گل تساوی لوکوموتیو مسکو را زد تا یاران آزمون در این دیدار خارج از خانه به تساوی یک بر یک دست پیدا کنند.

 

زنیت سنت‌پترزبورگ در حالی امشب مقابل لوکوموتیو مسکو به تساوی بدموقعی رسید و با ۴۵ امتیازی شدن همچنان صدرنشین لیگ برتر روسیه ماند که کراسنودار و زسکا مسکو در این هفته به پیروزی دست یافتند و به ترتیب با ۴۱ و ۴۰ امتیازی شدن، فاصله خود را با یاران آزمون کاهش دادند.

 

سردار آزمون که هفته قبل دو گل برابر اورنبورگ به ثمر رسانده بود، امشب پنجمین بازی فصل خود را برای زنیت سنت‌پترزبورگ انجام داد و در حضور ۹۰ دقیقه‌ای خود نتوانست دروازه لوکوموتیو مسکو را باز کند.

 

1396132

دیدگاه‌ها