کد خبر : 1591382 | 24 بهمن 1397 ساعت 17:26 | 29.7K بازدید | 0 دیدگاه

بی انضباطی های ستاره فرانسوی

دلیل مشکلات مورینیو با پوگبا از نگاه ونگر

در ماه های انتهایی حضور مورینیو در منچستریونایتد، او به شدت با پل پوگبا به مشکل خورده بود.

دلیل مشکلات مورینیو با پوگبا از نگاه ونگر

به گزارش "ورزش سه"، با وجود جو متشنج منچستریونایتد و نتایج ضعیفی که در کارنامه این تیم طی روزهای پایانی ژوزه مورینیو به ثبت می‌رسید، آرسن ونگر، سرمربی پیشین آرسنال از عملکرد این مرد پرتغالی در فصل منتهی به اخراجش از جمع شیاطین سرخ دفاع کرد.

مورینیو در ماه دسامبر اخراج شد و پس از او اولگنار سولسشر روی کار آمد که در رقابت‌های داخلی هنوز تیم تن به شکست نداده است.

 

 

1371299

 

 

مورینیو در هفته‌های منتهی به اخراجش با یکی دو بازیکن منچستریونایتد به خصوص پل پوگبا اختلافاتی پیدا کرد که رسانه‌ای شد و عواقب ناخوشایندی برای او به همراه داشت. با تمام اینها ونگر جانب آقای خاص را گرفت و نتیجه نگرفتن او را به عملکرد ضعیف بازیکنانش نسبت داد.

سرمربی فرانسوی پیشین آرسنال گفت:« مورینیو ثابت کرده که سرمربی بزرگی است اما او همیشه اهمیت خاصی برای نظم و انضباط بازیکنانش قائل بود. پوگبا؟ به نظر من او بازیکن فوق‌العاده‌ای است اما گاهی اوقات بی‌انضباط می‌شود.

در منچستریونایتد بازیکنانی مانند ماتیچ و هررا زحمت می‌کشند تا پوگبا بتواند استعدادش را بروز دهد. مورینیو از همه بازیکنانش انتظار داشت نظم و انضباط را رعایت کنند و خواسته‌اش هم منطقی بود و شاید همانطور که اخیرا شاهدش بوده‌ایم، هم همین موضوع دلیل عملکرد خوب پوگبا برای منچستریونایتد بوده باشد.»

دیدگاه‌ها