کد خبر : 1589328 | 16 بهمن 1397 ساعت 09:32 | 8.3K بازدید | 0 دیدگاه

راموس: خوشحالم که پنالتی زدن به من محول شده است

سرخیو راموس، کاپیتان رئال مادرید از اینکه مسئولیت پنالتی زدن را از کریستیانو رونالدو دریافت کرده ابراز خوشحالی کرد.

راموس: خوشحالم که پنالتی زدن به من محول شده است

به گزارش "ورزش سه"، پس از جدایی رونالدو، این سرخیو راموس بود که وظیفه پنالتی زدن برعهده گرفت. او تا به اینجا فصل، 10 گل به ثمر رسانده که با بهترین فصل گلزنی اش در رئال برابری می‌کند. راموس همچنین ضربات پنالتی را به صورت چیپ می‌زند که این موضوع واکنش های بسیاری به همراه داشته است. حال او مدعی شد که خوشحال است این وظیفه به او محول شده است.

 

 

1371243

 

 

او گفت:" من وظیفه گلزنی را پس از کریستیانو رونالدو برعهده گرفته ام و از این بابت خوشحالم. چیپ زدن پنالتی ها هم یک سبک است ولی من هیچگاه نمی‌خواهم رقبایم را با این کار تحقیر کنم."

 

رئال خود را برای یک هفته دشوار آماده می‌کند که باید به مصاف بارسا در کوپا دل ری، اتلتیکو در لالیگا و آژاکس در چمپیونزلیگ برود. حال راموس که تیمش در رده سوم لالیگا با 8 امتیاز اختلاف نسبت به صدر قرار گرفته، راجع به این ماه دشوار صحبت کرد.

 

او گفت:" ما با بارسلونا روبرو می‌شویم که صدرنشین لالیگا هستند و رقیبمان در کوپا دل ری. همچنین در دربی به مصاف اتلتیکو خواهیم رفت."

 

دیدار رفت کوپا، فردا شب برگزار خواهد شد.

دیدگاه‌ها