کد خبر : 1574133 | 15 آذر 1397 ساعت 21:08 | 20.7K بازدید | 0 دیدگاه

قاضی‌زاده: بازنشسته‌ها حتی مشاور هم نباشند

آخرین گمانه‌زنی درباره سرنوشت تاج و گرشاسبی

با اعلام سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی در تلویزیون وقت افراد بازنشسته ورزشی به پایان رسیده و حالا آن‌ها باید از مسند خود کناره‌گیری کند. در غیر این صورت مجرم شناخته شده و با دستگاه‌های قضایی و نظارتی رو به رو می‌شوند.

آخرین گمانه‌زنی درباره سرنوشت تاج و گرشاسبی

به گزارش “ورزش سه” ۱۵ آذر؛ روز پایانی تمامی روسای بازنشسته در کلیه دستگاه‌های دولتی کشور بود. روزی که ابهام در فوتبال کشور را بیشتر کرد و بیم و ترس عجیبی به خاطر تعلیق بر دل اهالی آن انداخت. نگرانی که اولین ترکشش در فدراسیون فوتبال به محمدرضا ساکت برخورد کرد و با حکم‌ مهدی تاج ابراهیم شکوری سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال شد. اما هم‌چنان دو‌ علامت سوال بزرگ وجود دارد، مهدی تاج و حمیدرضا گرشاسبی در فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس چه می‌شوند؟

 

به همین علت سیداحسان قاضی‌زاده هاشمی در اخبار ورزشی تلویزیونی شرکت کرد و توضیحات مفصلی در این خصوص ارائه داد که به شرح زیر است:


قانون منع به کارگیری افراد بازنشسته در مهلت اختیاری که ۱۵ آذر بود به اتمام رسید. برخی‌ها ۲۶ آبان را مهلت نهایی دانستند اما بر سر تاریخ ابلاغ قانون اختلاف وجود داشت که سازمان بازرسی کل کشور ۱۵ آذر را مهلت نهایی درنظر گرفت و موعد مقرر پایانی شناخته شد. از ۱۴ فدراسیونی که باید تغییرات انجام می‌دادند با کمک وزارت ورزش ۱۲ فدراسیون کار خود را به خوبی و‌ درستی پیش بردند. تنها دو فدراسیون دیگر مانده است که درگیر تکذیب و تایید هستند و دیگری هم تغییرات را شروع کرده است. این نکته را باید بگویم که ما این قانون را برای کلیه مردم و‌ دستگاه‌های د‌ولتی و حکومتی در نظر گرفته‌ایم. قانون ویژه‌ای هم برای فدراسیون‌ها وجود ندارد و همه دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید آن را اجرا کنند. این را هم در نظر داشته باشید قانون منع به کارگیری برای افراد است و نه دستگاه‌های اجرایی، پس برای آن‌ها محدودیتی اعمال نمی‌شود.

 

وی در ادامه گفت:


این قانون مصوب در روزنامه رسمی به کل جمعیت ایران ابلاغ شده و همه را در بر می‌گیرد. هم‌چنین در قانون جرم‌انگاری شده و فرد مسئول پس از موعد مقرر نمی‌تواند به کار خود ادامه دهد در غیر این صورت عنوان مجرمانه خواهد داشت. اکثر فدراسیون‌ها پس از برگزاری مجامع خود به صورت داوطلبانه این کار را انجام دادند. وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نهاد نظارتی هستند تا اجرایی و به همین دلیل دخالتی ندارند. مجامع عمومی فدراسیون‌ها تشکیل می‌‌شود و به آن واسطه تغییرات صورت می‌گیرد و جا دارد از همین جا از تمامی فدراسیون‌هایی که از قانون تمکین کردند تشکر کنم.

 

نماینده مردم فریمان در خصوص سخنان رهبری و اصلاحیه این قانون نیز گفت:


این موضوع تازه در دستور کار مجلس قرار گرفته است. کمیسیون جوانان، کمیسیون اجتماعی و مرکز پژوهش‌ها به عنوان متولی آن را پیگیری می‌کنند و برای آینده است. اما این را بدانید این اصلاحیه به هیچ‌ عنوان مربوط به ورزش نمی‌شود. قانون منع به کارگیری بازنشسته‌ها در حوزه‌های مختلف اجرا شده و مطالبه عمومی مردم است. به خصوص در ورزش که تمامی مردم و پیشکسوتان از ما انتظار داشتند مدیران غیرورزشی و سالخورده بروند و پوست اندازی بشود. هدف این قانون چرخش بین نسلی است و رهبری هم به علت اینکه حلقه بسته مدیریتی را می‌شکند از آن تمجید کردند.

 

قاضی‌زاده در انتها گفت:


بخشی از تغییرات صورت گرفته و برخی داوطلبانه از سمت خود رفتند. این را هم بدانید این قانون هیچ تعارضی با اساسنامه مصوب فدراسیون‌ها ندارد. در اساسنامه توجه و احترام به قوانین داخلی آمده است. حالا باید دید مجامع فدراسیون‌ها اراده اجرا و احترام به قانون را دارند یا خیر. در صورت تخلف آن‌ها هم بندهایی در قانون آمده است. وزارت ورزش با کمک ضابط قانونی نظارت خود را سختگیرانه می‌کند. علاوه بر آن هیچ گونه کمک اعتباری، اماکن ورزشی به آن‌ها تعلق نمی‌گیرد و تبادلات مالیشان به صفر می‌رسد. در هر صورت اجرای قانون بر عهده خود آن‌هاست و باید تصمیم گیری کنند به قانون احترام می‌گذارند یا خیر. قانون مصوب در راستای عدم به کارگیری بازنشستگان است. آن‌ها حتی  به عنوان مشاور یا عضو افتخاری هم نمی‌توانند مشغول به کار باشند و ممنوع است. البته این را هم باید بگویم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هم به علت اینکه از منابع دولتی ارتزاق می‌کنند شامل قانون می‌شوند و باید آن را اجرا کنند. این قانون پیش از ۳ ماه است که ابلاغ شده و به طور حتم از امروز اجرا و قابل احترام است.

دیدگاه‌ها