کد خبر : 1571850 | 06 آذر 1397 ساعت 19:30 | 33.2K بازدید | 0 دیدگاه

رسمی: فینال لیبرتادورس، دو هفته دیگر، خارج آرژانتین

کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی اعلام کرد دیدار برگشت فینال جام لیبرتادورس میان دو تیم ریورپلاته و بوکاجونیورز حدود دو هفته دیگر در خارج آرژانتین برگزار خواهد شد.

رسمی: فینال لیبرتادورس، دو هفته دیگر، خارج آرژانتین

به گزارش "ورزش سه"، حواشی فینال جنجالی ریورپلاته و بوکاجونیورز همچنان ادامه دارد و حالا کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی اعلام کرد این دیدار در تاریخ هفدهم یا هجدهم آذر در مکانی دیگر که به زودی اعلام می شود برگزار خواهد شد.

 

قرار بود این دیدار حساس که بازی رفت آن با تساوی 2-2 و به میزبانی بوکاجونیورز به پایان رسیده بود این هفته به میزبانی ریورپلاته برگزار شود اما ناآرامی به وجود آمده از سوی هواداران این تیم باعث سلب میزبانی آنها و برگزاری این مسابقه در کشوری خارج از آرژانتین شده است.

 

1357382

 

اخیرا شهردار شهر جنوا با توجه به حضور پررنگ آرژانتینی های مهاجر در این شهر ایتالیا پیشنهاد داده فینال لیبرتادورس در این شهر برگزار شود اما به نظر می رسد انجام این مسابقه در کشورهای مجاور امری محتمل تر است.

 

پیش از شروع بازی برگشت، هواداران ریورپلاته با سنگ به اتوبوس حامل بازیکنان بوکاجونیورز حمله ور شدند و پلیس نیز برای پایان دادن به ناآرامی ها مجبور به استفاده از گاز اشک آور شد که نفوذ آن به داخل اتوبوس تیم مهمان مشکلاتی را برای چند بازیکن از جمله کارلوس توز ایجاد کرد.

 

همچنین دو بازیکن بوکاجونیورز آسیبی جدی دیده و راهی بیمارستان شدند تا در نهایت این حواشی عجیب باعث لغو فینال و تصمیمات فعلی گردد.

دیدگاه‌ها