کین: مودریچ شایسته دریافت توپ طلاست
لوکا مودریچ، ستاره کروات رئال یکی از شانس های مسلم توپ طلای 2018 محسوب می شود.

به گزارش "ورزش سه"، مودریچ چندی پیش به سلطه رونالدو و مسی در جوایز بهترین های سال فیفا پایان داد و حالا امیدوار است به سلطه انها در توپ طلا نیز پایان دهد. به نظر می رسد که امسال فوق ستاره های آرژانتینی و پرتغالی شانسی برای توپ طلا ندارند و این عنوان به مودریچ، گریزمان یا امباپه خواهد رسید.
هری کین، ستاره تاتنهام و تیم ملی انگلیس در نشست خبری بازی با کرواسی و در تمجید از مودریچ گفت:« مدتی اندک با مودریچ در تاتنهام هم تیمی بودم هرچند آن موقع بازیکنی جوان بودم.
همه مودریچ و توانایی هایش را می شناسند. او سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشت و شایسته تمام تعاریفی است که از او می شود. عنوان بهترین بازیکن سال فیفا را به شایستگی کسب کرد و از نظر من شایستگی لازم برای توپ طلا را هم دارد. برای او بهترین ها را آرزو دارم ولی امیدوارم در بازی برابر ما شب آرامی را پشت سر بگذارد و درخشش همیشگی را نداشته باشد.»