کد خبر : 1513416 | 06 فروردين 1397 ساعت 11:33 | 19.4K بازدید | 0 دیدگاه

عموری چهره ویژه تمرین پرغایب العین(عکس)

عمر عبدالرحمن در تمرین روز گذشته العین بیش از هر شخص دیگری مورد توجه رسانه ها قرار داشت.

به گزارش "ورزش سه"، تیم العین امارات که خود را برای دیدار حساس خانگی برابر الهلال امارات آماده می کند، اولین تمرین خود را در غیاب ١٤ بازیکن انجام داد. روز گذشته عمر عبدالرحمن که به دلیل حاشیه های به جا مانده از مسابقات جام خلیج فارس از اردوی تیم ملی خط خورده بود و در دیدار دوستانه تیم ملی امارات حضور نداشت در تمرین تیم ملی حاضر شد تا تعداد غایبان این تیم به 13 نفر کاهش پیدا کند.


عموری این روزها بیش از دیگر بازیکنان العین در توجه رسانه ها قرار دارد و در جریان تمرین نیز اکثر دوربین ها به دنبال ثبت واکنش های این بازیکن بودند. سوکاسا بازیکن ژاپنی العین دیگر بازیکنی بود که در این جلسه تمرینی حضور داشت.

 

1291771

 

ملی پوشان این تیم پس از دیدار دوستانه برابر گابن که با باخت ١-٠ تیمشان همراه شد، از امروز در تمرین حاضر خواهند شد. العین با ٤ امتیاز در رده سوم گروه خود قرار دارد و برای صعود نیاز مبرم به سه امتیاز خانگی برابر نماینده عربستان خواهد داشت.


دیدار العین برابر الهلال در روز پنجم مسابقات در ورزشگاه بن زاید امارات برگزار می شود و العینی ها می توانند روز دوشنبه 13 فروردین با کسب سه امتیاز این دیدار خانگی، گام بلندی برای صعود بردارند.

 

1291770

دیدگاه‌ها