کد خبر : 1503192 | 17 بهمن 1396 ساعت 16:15 | 46.8K بازدید | 0 دیدگاه

گزارش؛

4 مانع بر سر راه اولین بازی خرید جدید بارسلونا

یری مینا، مدافع کلمبیایی بارسلون که به تازگی به این تیم پیوسته هنوز موفق نشده برای این تیم به میدان برود.

4 مانع بر سر راه اولین بازی خرید جدید بارسلونا

به گزارش "ورزش سه"، مینا با قراردادی 11.8 میلیون یورویی دو هفته پیش از پالمیراس برزیل به بارسلونا پیوست تا جانشین خاویر ماسکرانو شود.

قلب خط دفاعی بارسلونا با زوج پیکه و اومتیتی مستحکم و بیمه به نظر می رسد اما مصدومیت ها و محرومیت ها باعث خواهند شد تا بارسا همیشه با این زوج دفاعی به میدان نرود. دقیقا همین دغدغه ای که در حال حاضر بارسا با آن دست به گریبان است. 

 

 

1281557

 

 

جرارد پیکه در بازی مقابل اسپانیول مصدوم شد و توماس فرمالن، دیگر مدافع مرکزی بارسا نیز مصدوم است. به این ترتیب برای بازی بسیار حساس مقابل والنسیا در روز پنجشنبه، والورده تنها اومتیتی و یری مینا را در دسترس دارد.

 

رسانه های کاتالونیا معتقدند که یری مینا با توجه به مصدومیت پیکه و فرمالن، اولین بازی خود برای بارسا را برابر والنسیا تجربه خواهد کرد. دیداری بسیار حساس که بارسا در آن به یک تساوی برای صعود به فینال کوپا دل ری نیاز دارد.با این وجود همچنان این احتمال وجود دارد که مینا نتواند برابر والنسیا به میدان برود.

 

4 مانع مقابل او به این شرح هستند:

 

 

1278809

 

 

ممکن است پیکه به دلیل اهمیت بالای مسابقه، با زور آمپول بازی کند.

 

 

1278785

 

 

دوم اینکه ممکن است والورده ترجیح بدهد بوسکتس را یک خط عقب تر آورده و از او در کنار اومتیتی استفاده کند.

 

 

1281556

 

 

این احتمال نیز وجود دارد که والورده از دینیه به عنوان دفاع میانی استفاده کند. لوئیس انریکه نیز فصل قبل در مقطعی چنین تصمیمی اتخاذ کرد.

 

 

1281558

 

 

 چهارم اینکه شاید فرمالن در آخرین لحظات بتواند خود را به این بازی سرنوشت ساز برساند.

دیدگاه‌ها