کد خبر : 1496827 | 21 دی 1396 ساعت 10:36 | 25.9K بازدید | 0 دیدگاه

افت محسوس و عجیب رئال مادرید در برنابئو

دیگر همانند فصول قبل، استادیوم سانتیاگو برنابئو محل ترسناکی برای رقبای رئال مادرید نیست.

افت محسوس و عجیب رئال مادرید در برنابئو


به گزارش "ورزش سه"، گرچه دیشب کهکشانی ها با نتیجه 2-2 در خانه برابر نومانسیا متوقف شدند؛ اما به لطف برتری پرگل بازی رفت به مرحله بعد راه یافتند، اما نکته عجیب ادامه روند ناکامی های این تیم در استادیوم خانگی بود.

 

1275219

 

تیم زیدان در بازی قبلی خود در کوپا دل ری نیز در خانه برابر فوئنلابرادا متوقف شده بود و تا اینجای فصل آنها 5 تساوی و 2 شکست را در مجموع بازی ها در خانه تجربه کرده اند که این آمار دقیقا مشابه فصل قبل است؛ اما با این تفاوت که این نتایج در فصل قبل در کل سال و طی 28 بازی به ثبت رسید؛ اما حالا در 15 بازی سهم رئال مادرید 5 تساوی و 2 باخت بوده است.

 

رئال مادرید این فصل 30 گل دریافت کرده است و عجیب اینجاست که 16 گل آن در خانه بوده است که این آمار بیانگر آن است که برنابئو دیگر مانند گذشته استادیوم ترسناکی برای رقبا نیست.

دیدگاه‌ها