کد خبر : 1483597 | 06 دی 1396 ساعت 09:56 | 23.4K بازدید | 0 دیدگاه

کاپلو: بونوچی نمی‌تواند دفاع کند

فابیو کاپلو، مربی سابق میلان و یوونتوس معتقد است که لئوناردو بونوچی از کیفیت بالایی برخوردار است؛ ولی توانایی دفاع کردن ندارد.

کاپلو: بونوچی نمی‌تواند دفاع کند

به گزارش "ورزش سه"، بونوچی در تابستان در یکی از جنجالی ترین انتقال‌ها، از یوونتوس راهی میلان شد و عملکرد خوبی تا به اینجا نداشته است و پایین تر از انتظارات ظاهر شده است. حال کاپلو که با میلان 4 قهرمانی اسکودتو و یک قهرمانی چمپیونزلیگ کسب کرده، مدعی شد که ناآمادگی ذهنی باعث افت مدافع تیم ملی ایتالیا شده است.

 

1257846

 

 

او گفت:" او بهترین مدافع ایتالیایی است و با توپ عالی کار می‌کند. او در بین 3 مدافع برتر جهان قرار دارد. ولی او نمی‌تواند دفاع کند و مشکل بزرگی دارد. در یوونتوس برای او اوضاع خوب بود، جایی که آزاد بود. بازی کردن در دفاع سه نفره برای بونوچی بهترین گزینه است. دفاع چهار نفره برایش دشوار است."

 

بونوچی در 18 بازی از 16 بازی میلان در این فصل بازی کرده است. تیم او با هدایت گتوزو در مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا به مصاف اینتر خواهد رفت.

دیدگاه‌ها