کد خبر : 1470128 | 04 آبان 1396 ساعت 19:32 | 83.3K بازدید | 0 دیدگاه

دردسر زندانی شدن مسی در بند داعش

نگرانی فدراسیون فوتبال آرژانتین از تهدید جدید داعش

گروهک تروریستی داعش با انتشار پوستری از مسی، تهدید کرد که سال آینده و در جریان جام جهانی 2018 روسیه، در این کشور عملیات تروریستی انجام خواهد داد.

نگرانی فدراسیون فوتبال آرژانتین از تهدید جدید داعش

به گزارش "ورزش سه"، در این تصویر، لیونل مسی با لباس زندانی و چهره ای خونی، پشت میله ‌ها قرار گرفته است و در کنار تصویر او نوشته شده:" شما با گروهی می‌جنگید که شکست در فرهنگنامه اش وجود ندارد".

 

 

1249847

 

 

پس از این تهدید که به نظر کاملا جدی است، کلودیو تاپیا، رئیس فدراسیون فوتبال آرژانتین ملاقاتی با ویکتور کورونلی، سفیر روسیه در آرژانتین داشت و نگرانی خود را از وضعیت امنیتی در کشور روسیه ابراز داشت.

به ادعای اوله، تاپیا در مورد مضاعف شدن نیروهای امنیتی در اطراف هتل محل اقامت آرژانتین با سفیر روسیه به گفت و گو پرداخت.

 

لازم به ذکر است که آرژانتین 11 نوامبر در روسیه با تیم ملی این کشور یک بازی دوستانه برگزار خواهد کرد و سه روز بعد بازهم در روسیه به مصاف نیجریه می رود.

 

دیدگاه‌ها