مذاکره دوباره پارس جنوبی با تارتار
باشگاه پارس جنوبی جم در روزهای آتی با مهدی تارتار پای میز مذاکره می نشیند تا در صورت توافق طرفین بر سر جزئیات قرارداد، بار دیگر همکاری با یکدیگر را از سر گیرند.

به گزارش "ورزش سه"، از قهرمانی این تیم در رقابت های فوتبال قهرمانی دسته اول باشگاه های کشور و بازگشت این مربی از شهر جم فرصتی برای مذاکره جدی بین باشگاه و مهدی تارتار پیش نیامد و باشگاه هم سر گرم بازدید سازمان لیگ برتر از استادیوم تختی جم و اقدامات اساسی برای رفع اشکالات بوده که کارهای اساسی در این زمینه هم آغاز شده است.
در هفته ی جاری بعد از نشست نهایی اعضای هیات مدیره باشگاه – بهرام رضاییان مدیر عامل این باشگاه برای تمدید قرارداد مهدی تارتار با این مربی نشست خواهد داشت.
باشگاه پارس جنوبی هفته ها پیش و قبل از پایان رقابت های فوتبال قهرمانی دسته اول باشگاه های کشور هم گفته بود چه درصورت صعود تیم به لیگ برتر و چه در صورت عدم صعود قرارداد مهدی تارتار را تمدید خواهد کرد چرا که از عملکرد این مربی رضایت کامل دارد.
قرارداد مهدی تارتار با تیم پارس جنوبی جم یک ساله بوده و این طور می شود گفت مهدی تارتار در حال حاضر مربی آزاد است.