ونتورا: ایتالیا در روسیه همه را شگفت زده می کند
جامپیرو ونتورا، سرمربی تیم ملی ایتالیا در مورد پیروزی دیشب تیمش برابر هلند در دیدار دوستانه صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، آتزوری ها دیشب و در حایکه ابتدا با گل به خودی رومانیولی عقب افتادند، در نهایت با گلهای ادر و بونوچی بر هلند بحران زده غلبه کردند.
ونتورا گفت: "پیروزی در این دیدار از این حیث اهمیت داشت که نشان داد ما در ذهنیت و بنایی که در حال ساخت آن هستیم، پیشرفت کرده ایم. پیروزی نشان دهنده روحیه تیمی، تلاش برای پیروزی و میل به نتیجه گرفتن ایتالیا بود.
غلبه بر هلند تاثیر مثبتی بر رتبه ما در رده بندی خواهد داشت و من اطمینان دارم که این گروه باز هم پیشرفت خواهد کرد.
نمایش وراتی ایجاد کننده تفاوت ها در زمین بود و نباید فراموش کنیم که او برابرآلبانی نیز عملکرد بسیار خوبی داشت. ایتالیا در حال شکل گیری و پیشرفت است و ما در روسیه می توانیم باعث تعجب همگان شویم."