کد خبر : 1388492 | 29 دی 1395 ساعت 13:35 | 30.9K بازدید | 0 دیدگاه

ادعای رادیو مارکا،

دوران انریکه در نوکمپ رو به اتمام است

به نظر می رسد لوییس انریکه یک گام دیگر به سمت درب های خروجی باشگاه بارسلونا نزدیک شده است.

دوران انریکه در نوکمپ رو به اتمام است

 

به گزارش "ورزش سه"، تا به حال هیچ قرار ملاقاتی برای تمدید قرارداد بین انریکه و باشگاه منعقد نشده و در این در حالی است که قرارداد سرمربی جوان بارسا در ابتدای تابستان سال آینده به اتمام می رسد.

 

رادیو مارکا ادعا می کند که روابط میان انریکه و بازیکنان بزرگ بارسا شکرآب شده است و این موضوع می تواند یکی از عوامل اصلی جدایی او در پایان فصل باشد. ستارگانی مانند پیکه از عدم حمایت انریکه در انتقادات از اوضاع داوری در لالیگا ناراحت هستند.

 

 

1174208

 

 

البته در اواسط فصل اول، حضور انریکه نیز چنین اتفاقی رخ داده بود که در نهایت با مدیریت صحیح منجر به کسب 3 گانه برای کاتالانی ها شد.

 

گرچه آینده بسیاری از ستارگان بارسا نیز در هاله ای از ابهام قرار دارد، اما هنوز معلوم نیست که آیا در فصل آینده دوباره انریکه را روی نیمکت بلوگرانا خواهیم دید یا خیر.

دیدگاه‌ها