کد خبر : 1381999 | 03 دی 1395 ساعت 14:23 | 16.1K بازدید | 0 دیدگاه

هاجسون: دیگر نمی‌خواهم نام ایسلند را بشونم

روی هاجسون، سرمربی انگلیس مدعی شد که دیگر نمی‌خواهد نام "ایسلند" را بشنود.

هاجسون: دیگر نمی‌خواهم نام ایسلند را بشونم

به گزارش "ورزش سه"، انگلیس در یورو 2016 و در مرحله حذفی مقابل ایسلند قرار گرفت و با نتیجه 2-1 مغلوب این تیم شد. پس از این شکست، هاجسون از سمت خود به عنوان سرمربی انگلیس استعفا کرد. حال او مدعی شد که دیگر نمی‌خواسته نام ایسلند را بشوند.

 

او گفت:" هیچگاه نمی‌خواستم نام ایسلند را بشنوم. بازی ما را شگفت زده کرده بود. همه چیز طوری پیش رفت که ما شکست بخوریم. نه مربیان بلکه حتی عملکرد بازیکنان. ما تمام تلاشمان را برای آماده کردن تیم برای دیدار با ایسلند کرده بودیم. تمرینات عالی بود و تیم با انگیزه بود.

 

1123019

 

 

با این ذهنیت وارد بازی شدیم که ما تیم برتری نسبت به حریف هستیم، بازیکنان بهتری داریم، در فرم بهتری هستیم، از لحاظ بدنی شرایط بهتری داریم، اعتماد به نفس بالایی داریم و .... . بازی شروع شد و خیلی سریع پیش افتادیم. ولی آنها خیلی سریع به گل رسیدند؛ سپس گل دوم نیز به ثمر رسید. اعتماد به نفس آنها بالا رفت و به دلایلی بازیکنان ما منجمد شدند. ترس منتشر شده در بازیکنان به وضوح قابل مشاهده بود و اعتماد به نفسشان از بین رفته بود. این فکر به ذهنم آمد که برای توقف این اتفاقات چه کار می‌توانم انجام دهم.

 

در طول نیمه دوم این فکر به سراغ شما می‌آید که «این اتفاق نمی‌تواند رخ دهد. در چه لحظه بدی قرار داریم. نمی‌توانیم با پیامدهایش کنار بیاییم». نیمی از شما تاکتیکی فکر می‌کنید و دیگر نیمه شما، احساسی. قلبتان سریع می‌زند زیرا در مسیر درستی قرار ندارید."

دیدگاه‌ها