کد خبر : 1378145 | 17 آذر 1395 ساعت 20:59 | 18.9K بازدید | 0 دیدگاه

ژروم بواتنگ:

آنچلوتی آرام تر از گواردیولاست

ژروم بواتنگ، مدافع مستحکم بایرن مونیخ به مقایسه کارلو آنچلوتی، سرمربی فعلی بایرن و پپ گواردیولا، سرمربی سابق این تیم پرداخت.

آنچلوتی آرام تر از گواردیولاست

به گزارش "ورزش سه"، بعد از کسب چند نتیجه ضعیف و شدت گرفتن انتقادات از آنچلوتی، بایرن در هفته های اخیر روند رو به رشدی داشته است.

 

بواتنگ گفت: "آمدن یک سرمربی جدید قسمتی از زندگی ورزشی هر بازیکنی است و طبیعی است که بدو ورود، همه چیز در جای خودش قرار نداشته باشد. هر تغییری نیازمند زمان است اما نباید فراموش کرد هواداران می خواهند همیشه پیروزی های پرگل و قهرمانی های ما را ببینند.

 

 

1125892

 

 

سن کارلتو از گواردیولا بیشتر است و به همین دلیل رفتار آرام تری در طول مسابقه در کنار زمین دارد. حالا همانند گذشته، ما همیشه حریف را پرس نمی کنیم و پا به توپ نیستیم. گاهی به خودمان می گوییم عیبی ندارد که توپ در اختیار حریف باشد.

 

در این شرایط، ما فضای بیشتری برای ضدحملات داریم و این تغییر بزرگی در ذهنیت قدیمی ما است".

دیدگاه‌ها