کد خبر : 1374321 | 02 آذر 1395 ساعت 10:21 | 12.8K بازدید | 1 دیدگاه

زمین تمرین نداریم، با گینه نو بازی می کنیم! 

به 4 دلیل، فدراسیون فوتبال نامزد بهترین نیست

جایزه بهترین داور به علیرضا فغانی رسید. جایزه بهترین بازیکن فوتسال هم به یک ایرانی می رسد. این همه سهم های فوتبال ایران از بهترین های فوتبال آسیا در سال 2016 بود.

به 4 دلیل، فدراسیون فوتبال نامزد بهترین نیست 

به گزارش "ورزش سه"، پیش تر و قبل از اهدای جایزه به علیرضا فغانی و اعلام نامزدهای بهترین بازیکن فوتسال آسیا فدراسیون فوتبال نامه ای به AFC زد و گفت ما جشن را تحریم خواهیم کرد! فدراسیون فوتبال در نامه اش اشاره ای به موفقیت های تیم های ایرانی در سال 2016 داشته و اذعان کرد ایران با این همه موفقیت در بهترین ها بی سهم است و در نهایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ضمن ابراز ناراحتی از تصمیم فدراسیون فوتبال – سئول نشینان را به خویشتن داری دعوت کرد و گفت اندکی صبر، چهار بخش از بهترین ها مانده که به سمع و نظر خواهد رسید. 


به نظر می رسد فدراسیون فوتبال انتظار داشت به بهانه موفقیت های تیم های ملی در مسابقات آسیایی و جهانی به عنوان بهترین فدراسیون فوتبال برگزیده شود.


اما به اعتقاد شما آیا فدراسیون فوتبال شایستگی کسب عنوان بهترین در آسیا بود؟ 
نمی شود موفقیت های تیم های ملی را نادیده گرفت و اذعان داشت فدراسیون فوتبال در این موفقیت ها سهم اندکی داشت اما انتخاب فدراسیون فوتبال به عنوان بهترین فدارسیون فوتبال آسیا اجحاف بود. اجحاف در حق فوتبال باشگاهی و ملی. 


و اما دلایل...


چسب کاری روی لباس های تیم های ملی 
تیم  ملی نوجوانان و جوانان با لباس های برچسبی در جام ملت های آسیا به میدان رفتند و این لباس ها دستاویز تمسخر از سوی برخی از سایت ها حتی سایت های داخلی قرار گرفت!
اسپانسر تیم ملی جیووا بود اما تیم ملی بزرگسالان با کمک امیر عابدینی و حسین هدایتی لباس های آدیداس خرید اما دیگر تیم های ملی در مسابقات قهرمانی آسیا و جهانی جیووا را برتن کردند و چون جیووا در نصب لوگوها اندازه قانونی را رعایت نکرده بود تیم های ملی ما مجبور شدند روی لباس های خود برچسب بچسبانند!


سوال این جاست آیا در فدراسیون فوتبال کسی نبود اندازه لوگوها را به شرکت جیووا متذکر شود تا نیازی به چسب  و چسب بازی نباشد؟
در تورنمنت کره جنوبی که با حضور تیم های ملی جوانان کره جنوبی – ایران – انگلیس و نیجریه برگزار شد برخی از اعضای کادر فنی لباس برند جیووا را برتن داشتند و برخی لباس برند آل اشپورت!!!


لباس، بعید به نظر می رسد در هیچ یک از تیم  های ملی دغدغه باشد. اما در ایران یکی از دغدغه های اصلی است.


تیم ملی بدون زمین تمرین! 
تیم ملی یک زمین خوب برای تمرین ندارد. زمین شماره 1 با اینکه ماه ها پا نخورده اما کیفیت خوبی ندارد چون چمنش خیلی قدیمی است و در سال های اخیر فقط به آن آب داده شده! زمین شماره 2 هم مدت هاست شخم زده شده اما اقدام اساسی در آن انجام نشده است. تیم ملی زمین تمرین ندارد و بالاجبار در زمین پژوهشگاه تمرین می کند. 
فکر کنید دیگر تیم های ملی چه می کشند! تیم ملی نوجوانان و جوانان. تیم های فوتبال بانوان. آنها مجبورند در زمین های بی کیفیتی چون زمین شماره 2 آزادی تمرین کنند!
ایران در رنکینگ فیفا تیم اول آسیا به شمار می رود! خیلی زشت است که تیم اول آسیا زمین تمرین ندارد در حالی که در همسایگی ایران همه تیم ها دست کم 4-5 زمین تمرین دارند.


تیم های باشگاهی بدون حق پخش!
دو سه سالی است که تیم های باشگاهی امان حق پخش نمی گیرند! این در حالی است که در لیگ های حرفه ای تیم های باشگاهی دست کمی نیمی از هزینه های جاری خود را از طریق حق پخش تامین می کنند. 
گرفتن حق پخش هم با فدراسیون فوتبال است. البته باید به این نکته اشاره کرد که تلویزیون در شروع این قانون هر ساله به فدراسیون فوتبال حق پخش می داد اما در ادامه شرایط به گونه ای پیش رفت که تلویزیون اعلام کرد که دیگر به فدارسیون فوتبال حق پخش نمی دهد!  تلاش های دیپلماتیک فدراسیون فوتبال با وجود کمک گرفتن از وزارت ورزش و جوانان ره به جایی نبرد. 
برای اینکه اعتراضات باشگاه ها و رسانه ها کمرنگ شود این طور گفته شد که فدراسیون فوتبال و سازمان صدا و سیما برای درآمدزایی از تلویزیون اینترنتی به تفاهماتی دست یافته اند! در حالی که هنوز مقدمات کسب درآمد از تلویزیون اینترنتی در ایران مهیا نشده است و تیم ها کماکان درآمدی از حق پخش ندارند!


بازی های تدارکاتی ضعیف برای تیم ملی!
هر گاه روزهای فیفا از راه می رسد حریفان ایران با بهترین تیم های دنیا بازی می کنند. اما ایران با تیم هایی بازی می کند که اسم کشورشان هم برای اولین بار بود که شنیده می شد. مثل پاپوآ گینه نو...
پیش تر هم با تیم های بازی کردیم که ضعیف بودند و در برابر ایران کیسه گل شدند. مثل قرقیزستان. هر گاه هم یک بازی خوب تدارک دیده می شود به بهانه هایی لغو می شود. مثل دیدار با کرواسی.

این ضعف قبل از جام جهانی هم بود. کی روش هم با آن کنار آمده و نمی خواهد بیش از این دچار سردرد شود و گویی اعتراض او به این مسئله مثل آب در هاون کوبیدن است. 


تعطیلات بلند مدت لیگ برتر!
کی روش در فوتبال ایران خوب مدیریت نشده است! واقعیت این است که او بدنسازی باشگاه ها را قبول ندارد و پیش از هر بازی مازاد بر استاندارد جهانی لیگ برتر را تعطیل می کند. این تعطیلات لیگ برتر را بی کیفیت کرده و به نوعی می شود گفت لیگ برتر را از سکه انداخته. تا رقابت ها داغ می شود و تماشاگران را شور و هیجان می گیرد لیگ برتر تعطیل می شود و همه چیز از یاد می رود. اگر چه تیم ها در تعطیلات تمرین می  کنند و حتی با برگزاری بازی های دوستانه تلاش می کنند خود را در شرایط بازی نگه دارند اما تعطیلات پی در پی لیگ برتر تاثیر منفی رو عملکرد فنی تیم ها داشته و این به خاطر سکته هایی است که در مسابقات به وجود می آید. 


فدراسیون فوتبال باید کی روش را بعد از سال ها حضور در ایران توجیه می کرد که برگزاری لیگ برتر به طور منظم هم حق فوتبال و حق باشگاه ها است و می شد این سوال را از کی روش بپرسد آیا اگر سرمربی تیم  ملی پرتغال بود می توانست لیگ برتر را این همه تعطیل کند!


نتیجه گیری
نمی شود به گزینش های کنفدراسیون فوتبال آسیا سیاه نگاه کرد. دست کم در این بخش. فدراسیون فوتبال با توجه به این مشکلات عمده که از آن نام برده شده شایسته کسب عنوان بهترین فدراسیون فوتبال آسیا نبوده و اگر اعتراض به AFC به این خاطر بوده فدراسیون فوتبال باید دست از تحریم بردارد و در جشن بهترین های آسیا در ابوظبی شرکت کند.

دیدگاه‌ها