کد خبر : 1365954 | 27 مهر 1395 ساعت 19:04 | 54.2K بازدید | 1 دیدگاه

وزیر ورزش و استقلال در 35 ماه

نام وزیر ورزش و جوانان شاید بیش از هر مقوله دیگری در ماه های گذشته با استقلال گره خورده است.

وزیر ورزش و استقلال در 35 ماه

به گزارش "ورزش سه"، وزیر ورزش و جوانان بعد از 35 ماه حضور در وزارت ورزش از این باشگاه رفت. باشگاه استقلال تهران در طول این مدت بالا و پایین های زیادی را البته تجربه کرد.

 

تغییر سه هیات مدیره در استقلال
وزیر ورزش و جوانان آبان ماه به ساختمان سئول رسید اما اولین تغییرات هیات مدیره استقلال در بهار 93 رخ داد. علی فتح الله زاده از استقلال رفت تا بهرام افشارزاده و افرادی مانند نجف نژاد، معینی، پورحیدری، توفیقی، افجه ای، صاحب پناه اولین اعضای هیات مدیره استقلال بودند که بعد از یک سال تغییر کردند. همچنین در ابتدای فصل شانزدهم نیز وزیر ورزش ترجیح داد تا برای سومین بار اعضای هیات مدیره استقلال را تغییر دهد.

 

دو مدیرعامل برای استقلال
بهرام افشارزاده اولین مدیرعاملی بود که در دوران گودرزی در استقلال پست گرفت. او مرداد ماه سال 95 بعد از کش و قوس های زیاد و اتفاقاتی عجیب به شکلی دور از انتظار از استقلال جدا شد. جدایی که البته باعث شد تا افشارزاده در واکنش به صحبت های وزیر اتهاماتی را به او وارد کند که وزیر ورزش هیچگاه نتوانست پاسخی برای آنها ارائه دهد.

 

سه سرمربی برای آبی های پایتخت
امیر قلعه نویی، پرویز مظلومی و علیرضا منصوریان سرمربیانی بودند که با نظر شخصی وزیر ورزش در استقلال انتصاب و جا به جا شدند. وزیر ورزش پیش از انتخاب مظلومی و منصوریان با این دو سرمربی جلساتی را برگزار کرد و درباره حضور و برکناری آن ها مستقیما دخالت کرد.

 

واگذاری به بخش خصوصی
اتفاقی که باعث شد استقلال در لیگ چهاردهم روزهای عجیبی را تجربه کند. واگذاری سرخابی های پایتخت موضوعی بود که با حضور گودرزی در وزارت ورزش و جوانان با جدیت بیشتری دنبال شد اما هیچگاه به نتیجه نرسید. استقلال و پرسپولیس همچنان با وجود تلاش های زیاد گودرزی زیر نظر وزارت ورزش قرار دارند و مزایده های پرشمار این دو باشگاه به نتیجه نرسید.

 

افتخاری منصوب وزیر نیست
افتخاری در ابتدای هفته پیش از بازی با استقلال این جمله عجیب را به زبان آورد. او معتقد بود فردی قدیمی در ورزش است و گودرزی نقشی در حضور او در استقلال نداشته است. اتفاقی که می تواند در ماه های آینده صحت آن بیشتر مشخص شود. مدیرعامل جدید آبی ها در هفته های گذشته نیز با ایستادگی برابر افراد تحمیلی وزارت البته تا اندازه ای ثابت کرده که باید او را فردی جدا از وزیر ورزش دانست.

 

اعتراض شدید هواداران به وزیر و دخالت در انتخابات
یکی از اتفاقاتی که هزینه های زیادی برای وزیر ورزش ایجاد کرد، اعتراض هواداران استقلال برابر مجلس و ساختمان وزارت ورزش و جوانان بود. هواداران استقلال در واکنش به شایعه دستور توقف نقل و انتقالات از سوی وزیر ورزش واکنش بسیاری تندی نشان دادند و او را متهم به هواداری از یکی از تیم های پایتخت کردند.

 

و تکلیف شهاب جهانیان؟
بسیاری از افرادی که در ماه های گذشته از استقلال خارج شدند از نقش پر رنگ دوست وزیر وزرش صحبت می کنند. شهاب جهانیان فردی است که دخالت های او در امور استقلال با تکیه بر رابطه نزدیک به وزیر ورزش انجام می شد حالا حامی خود را از دست داده است. رئیس جوان هیات مدیره آبی ها که با منصوریان و افتخاری رابطه خوبی ندارد حالا باید در نبود حامی اصلی اش در باشگاه استقلال به فعالیت های خود ادامه دهد.

دیدگاه‌ها