گزارش سایت sports.qq از آماده سازی اژدهای سرخ
تمرین بانشاط چینیها زیر باران(گزارش تصویری)
در فاصله دو روز تا بازی حساس با ایران بازیکنان چینی با روحیه و انگیزه بالا روند آماده سازی خود را پیگیری می کنند.
به گزارش "ورزشسه"، بعد از شکست 3-2 برابر کره جنوبی و نمایش دیدنی که چینی ها در نیمه دوم داشتند این تیم در اولین بازی خانگی خود در مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه باید از ایران مدعی نخست صعود از این گروه میزبانی کند. جدالی که رسانه های چینی از آن به عنوان سخت ترین بازی تیم شان نام برده و مدعی شدند کسب برتری در این دیدار گام بلندی برای آنها در راه صعود احتمالی خواهد بود.
در شرایطی که تنها دو روز تا این بازی زمان باقی مانده سایت sports.qq چین در گزارشی از آخرین جلسه تمرینی ملی پوشان این کشور در شهر شن یانگ نوشت:« بازیکنان زیر نظر کادر فنی تمرین با نشاط و شادابی را انجام دادند تا برای بازی با ایران آماده شوند. روحیه و انگیزه بالا در بین بازیکنان موج می زد و گویی آنها اصلا در هفته نخست به کره نباخته اند که این می تواند برگ برنده چین در مصاف با ایران باشد».
نکته مهم در گزارش سایت چینی به هوای سرد و بارانی شهر شن یانگ برمی گشت جایی که بازیکنان چین زیر بارش باران تمرین 90 دقیقه ای را پشت سر گذاشتند و در این بین پلیس شهر از ورود تماشاگران و افراد غریبه به محل تمرین خودداری کرد تا تمرینات پشت درهای بسته برگزار شود.