شیخویسی: 300میلیون به نفت بخشیدم
وحید شیخ ویسی می گوید امیدوارم که امسال هم من به استقلال خوزستان کمک کنم و هم این تیم به من کمک کند تا بتوانم پیشرفت کنم.

وحید شیخ ویسی دروازهبان جدید استقلال خوزستان در گفت و گو با "ورزش سه"، درباره وضعیت تیم جدیدش گفت: شرایط بسیار خوب است، امیدوارم بتوانم در مساباقت لیگ برتر، آسیایی و جام حذفی کمک به تیمم کنم ودر این مسابقات موفق شویم.
دروازه بان سابق تیم نفت تهران درباره تیم نفت گفت: راه من و نفت تهران از هم جدا شده است، من 300 میلیون از این تیم طلب داشتم که بخشیدم، اگر 1 میلیارد هم می خواستم می بخشیدم که از این تیم جدا شوم. راه من و نفت تهران جدا شده است و دیگر در مورد این باشگاه صحبتی نخواهم کرد.
وی درباره هدف استقلال خوزستان نیز گفت: من پتانسیلی که از این تیم دیده ام بسیار بالاست و حداقل دنبال سهمیه آسیایی خواهند بود. امیدوارم که امسال هم من به استقلال خوزستان کمک کنم و هم این تیم به من کمک کند تا بتوانم پیشرفت کنم.