کد خبر : 1352076 | 31 مرداد 1395 ساعت 19:15 | 34.9K بازدید | 0 دیدگاه

حسرت ایران از قدرت‌نمایی گازیموف

رضا یزدانی بعد از برد برابر حریف ترک، برابر گازیموف آذربایجانی هم بهتر کار کرد ولی او را 2-1 بازنده کردند.

حسرت ایران از قدرت‌نمایی گازیموف

به گزارش "ورزش سه"، حتی با وجود جانبداری داوران، باز هم یزدانی می‌توانست برنده باشد و اگر ما به رأی داور اعتراض نمی‌کردیم هم برنده می‌شدیم!


بعد از کشتی برابر یزدانی، گازیموف چنان راحت و با امتیازات بالا حریفان خود یعنی ابراگیموف ازبک را 12-3 ووالری اندریسف اوکراینی را 10-0 برد که نشان از قدرت یزدانی داشت چرا که این مرد آذربایجانی برابر رضا یزدانی در یک نبرد مردانه با نتیجه 3-1 باید بازنده می‌شد.


اگر رضا یزدانی بر اساس حق واقعی خودش برابر گازیموف برنده می‌شد حالا به فینال المپیک رفته و المپیک را برای ایران با شادی و مسرت و یک برد تاریخی تمام می‌کرد.


برای مردم ما مردانی مثل رضا یزدانی و بهداد سلیمی واقعاً قهرمان هستند هرچند ناجوانمردی‌ها این 2 مدال را از آنها گرفته باشند.

 

دیدگاه‌ها