کد خبر : 1350532 | 26 مرداد 1395 ساعت 23:02 | 38.8K بازدید | 0 دیدگاه

ایرانی‌ها مقابل آژاکس بازی نمی‌کنند؛

نیمکت‌نشینی غیرمنتظره آزمون‌ و عزت‌اللهی

سرمربی روستوف تصمیم گرفت در دیدار حساس تیمش برابر آژاکس هر دو بازیکن ایرانی خود را روی نیمکت بنشاند.

نیمکت‌نشینی غیرمنتظره آزمون‌ و عزت‌اللهی

به گزارش "ورزش سه"، در یکی از بازی‌های دور رفت مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا از ساعت 23:15 تیم روستوف در شرایطی مهمان آژاکس در ورزشگاه آمستردام آرنا است که سردار آزمون و سعید عزت‌اللهی هر دو روی نیمکت هستند.


آزمون در بازی برگشت مرحله دوم لیگ قهرمانان اروپا یکی از دو گل روستوف را برابر اندرلخت بلژیک به ثمر رساند اما پس از آن در هفته دوم لیگ برتر روسیه در دقیقه 23 با ضربه بدون توپ و عجیبی که به مدافع حریف زد اخراج و دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد که همین مسئله نمی‌تواند بی‌ارتباط با نیمکت‌نشینی امشب او باشد.


عزت‌اللهی هم در مرحله قبل در دیدار رفت مقابل اندرلخت گلزنی کرد اما با عملکردی که در ترکیب روستوف در لیگ برتر روسیه داشت و پس از ورودش به میدان مقابل زنیت سن‌پترزبورگ گل به خودی زد تا تیمش بازی 2 بر یک برده را در هفته سوم 3 بر 2 بازنده شود.


این عملکرد آزمون و عزت‌اللهی در روستوف و شایعه جدایی آنها از این تیم احتمالا در نیمکت‌نشینی امشب آنها مقابل آژاکس تاثیرگذار بوده است.

 

 

 

 

1135361

 

 

دیدگاه‌ها