در انتظار شفافسازی درباره اوکراینیهای پرسپولیس
حضور نه چندان مثبت دو بازیکن اوکراینی پرسپولیس در تمرینات و مسابقه این تیم مقابل فولاد علامت سوالهایی را درباره انتقال این دو به جمع قرمزپوشان به وجود آورده است.

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که هرگز پیش از این بازیکنی با ملتی ا وکراینی در فوتبال بازی نکرده پرسپولیس به ناگاه بعد از اردوی چند روزه در این کشور دو بازیکن نه چندان مطرح اوکراینی را به ا ستخدام خود درآورده و در حال حاضر با سومین گزینه مشغول تست و مذاکره است. این در شرایطی است که شائبههایی درباره چگونگی حضور و عقد قرارداد این بازیکنان کم نام و نشان با باشگاه بزرگ پرسپولیس وجود دارد.
در حال حاضر برانکو ایوانکوویچ بنابر روش کاری همیشگی خود از این دو بازیکن حمایت میکند و پشت آنها ایستاده اما اگر زمان بگذرد و کیفیت مدنظر هواداران ازاین دو بازیکن بیرون نیاید، باید در انتظار اتفاقات جدیدی بود.
باشگاه پرسپولیس و البته مدیرعامل باشگاه باید در زمین مسیر جذب این دو بازیکن اوکراینی توضیحات قانعکنندهای به مطبوعات بدهد.