لوو: انتقال هوملس به بایرن ارتباطی به من نداشت
یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان، اعلام کرد که از تصمیم متس هوملس برای ماندن در بوندس لیگا خوشحال است.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از حرف و حدیث های بسیار، امروز باشگاه بروسیا دورتموند تایید کرد که هوملس با قراردادی 5 ساله به بایرن مونیخ پیوسته است. این در حالی است که باشگاه های چلسی و منچستریونایتد هم به دنبال به خدمت گرفتن این مدافع ملی پوش آلمانی بودند. اما ماندن او در بوندس لیگا، باعث رضایت سرمربی مانشافت شده است.
او به خبرنگاران گفت:" اگر بازیکنان تیم ملی در بوندس لیگا بازی کنند، این برای من نشانه این است که این رقابت ها حداقل به اندازه لالیگا و لیگ برتر جذاب است."
البته لوو تاکید کرد که نقشی در تصمیم هوملس برای انتخاب بایرن مونیخ به عنوان باشگاه جدیدش نداشته است:" من دائما با بازیکنان در تماس هستم و البته در مورد چیزهای زیادی صحبت می کنیم اما خوشبختانه انتقال ها ارتباطی به سرمربی تیم ملی ندارد.
از این جهت، متس هوملس نیازی به توصیه نداشت که بخواهد بداند چند سال آینده را در کجا سپری کند یا در کجا می تواند به آنچه می خواهد برسد."