کد خبر : 1297642 | 28 دی 1394 ساعت 16:35 | 28.8K بازدید | 0 دیدگاه

سینگ: از ناراحتی تا صبح نخوابیدم

هافبک تازه وارد استقلال‌خوزستان می‌گوید آنقدر از شنیدن خبر پارگی رباط صلیبی مهدی زبیدی ناراحت شده که دیشب تا صبح نخوابیده است.

سینگ: از ناراحتی تا صبح نخوابیدم
به گزارش "ورزش سه"، امید سینک در مورد شرایط اردویشان در کیش که به تازگی آن را پشت سر گذاشته‌اند می‌گوید: شرایط عالی بود. کار بدنسازی انجام دادیم و تنها نکته ناراحت‌کننده و منفی این اردو مصدومیت مهدی زبیدی است. از فکر و خیال بابت مصدومیتش دیشب تا صبح نخوابیدم و در فولاد هم با هم بودیم. اگر مهدی بود به ما کمک می‌کرد، هیچ کس فکرش را نمی‌کرد رباط صلیبی مهدی زبیدی پاره شده باشد.  در بازی دوستانه با ملوان مصدوم شد و من هم به جایش به زمین آمدم. بعد از بازی روی پای او یخ گذاشته شد، در فرودگاه با هم بودیم و می‌خندیدیم ولی دیشب متوجه شدم رباط پاره کرده است. با بچه‌ها هم‌قسم شدیم که به خاطر زبیدی امسال قهرمان شویم.

وقتی از این بازیکن سوال شد حالا با مصدومیت زبیدی جا برای او در ترکیب استقلال‌خوزستان باز شده یا خیر پاسخ داد: نه، این مساله زیاد تاثیری در بازی کردن من ندارد. من اصلا به این چیزها فکر نمی‌کنم. سلامتی مهدی برایم مهمتر بود. اگر مهدی بود شاید هم من در پست‌های دیگری به میدان می‌رفتم این دیگر سلیقه مربی است.

سینگ در پایان افزود: درگذشت رضا احدی را به فوتبالدوستان، جامعه ورزش و خانواده آن مرحوم تسلیت می‌گویم.

دیدگاه‌ها