کد خبر : 1279465 | 11 آبان 1394 ساعت 11:17 | 4.8K بازدید | 0 دیدگاه

هسل درخشید تا شانس حضور داوری کاهش یابد

درخشش ولفگانگ هسل در بازی با کایزرس‌لاترن که با دریافت بهترین نمره بازی همراه شد، شانس حضور گلر ایرانی بیله‌فلد را در هفته‌‌های بعد کاهش داد.

هسل درخشید تا شانس حضور داوری کاهش یابد
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، مسابقات هفته سیزدهم لیگ دسته دوم بوندس‌لیگا آلمان انجام شد و دنیل داوری، دروازه‌بان ایرانی آرمینیا بیله‌فلد که در جام جهانی 2014 برزیل گلر ذخیره تیم تحت امر کارلوس کی‌روش بود، همچنان پشت سد حضور در ترکیب تیمش ماند.

هفته‌نامه کیکر در تازه‌ترین شماره خود که دوشنبه (امروز) منتشرشد،‌ به بازیکنان بیله‌فلد در بازی منجر به برد 2 بر صفر مقابل کایزرس‌لاترن نمره داد که دروازه‌بان ایرانی به علت‌ ادامه نیمکت‌نشینی، نمره‌ای دریافت نکرد.

1073010

براساس اعلام این نشریه بهترین بازیکن بیله‌فلدی‌ها هسل، رقیب اصلی داوری در دروازه بود که نمره 2 دریافت کرد.

وی با حفظ دروازه‌اش جایگاه خود را به عنوان گلر شماره یک مستحکم‌کرد و احتمال حضور دروازه‌بان ایرانی را برای راهیابی به ترکیب اصلی در هفته‌های بعدی کاهش داد.


دیدگاه‌ها