کد خبر : 1807898 | 11 بهمن 1400 ساعت 18:30 | 26.1K بازدید | 8 دیدگاه

غیبت قطعی در سه بازی

مصدومیت بدموقع؛ مدافع رئال غایب بازی با PSG؟

فرلاند مندی مدافع چپ رئال مادرید دچار مصدومیت عضلانی شده و قطعا بازی پنجشنبه برابر بیلبائو را از دست خواهد داد.

مصدومیت بدموقع؛ مدافع رئال غایب بازی با PSG؟

به گزارش "ورزش سه"، رسانه های اسپانیایی دقایقی پیش خبر از مصدومیت فرلاند مندی مدافع چپ رئال در جریان تمرین امروز تیم دادند.

 

 

1687509

 

 

مدافع فرانسوی که هفته های ابتدایی فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، در تمام بازی های اخیر رئال بازیکن ثابت بود و به این ترتیب قطعا بازی یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر بیلبائو را از دست خواهد داد. دیداری که پنجشنبه شب در سن مامس برگزار خواهد شد. رئال برای این بازی مارسلو دیگر مدافع چپ خود را نیز به دلیل محرومیت در اختیار ندارد. مندی بازی برابر گرانادا و ویارئال در لالیگا را نیز از دست خواهد داد.

 

 

1687510

 

 

15 روز دیگر رئال در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان باید به مصاف پی اس جی برود و هدف این است که مندی هر طور شده به این بازی برسد ولی مشخص نیست که در نهایت این اتفاق رخ خواهد داد یا خیر. مصدومیت مندی بدترین خبر ممکن برای کادر فنی رئال بود و باید دید روند ریکاوری او چگونه پیش خواهد رفت.

دیدگاه‌ها