آخرین تعویضی آلومینیوم، تعویضی برای پیروزی؛
زیرطاقی هندی؛ پیام آور صعود ایرالکو(عکس)
امید سینک در حالی که 5 پنالتی از 11 پنالتی، خراب شده بود با دقت و اعتماد به نفس موفق به ثبت گل صعود آلومینیوم در اراک شد.

به گزارش "ورزش سه"، پس از خراب شدن پنالتیهای سپاهان توسط سجاد شهباززاده، دانیال اسماعیلیفر و سروش رفیعی از سپاهان و هدر رفتن دو پنالتی آلومینیوم توسط مصطفی احمدی و میلاد فخرالدینی، فرصت در پنالتی ششم شاگردان خطیبی که پس از سپاهانیها پنالتی اول را زده بودند، به امید سینک بازیکن باتجربه اراکیها رسید.
این بازیکن که به واسطه سالها حضور در فوتبال ایران از تجربه بالایی برخوردار است، با اعتماد به نفس بالا پشت توپ رفت و با دورخیزی مناسب توپ را برخلاف حرکت حجت صدقی که موفق به مهار دو پنالتی شده بود، با زاویه بسیار کم به سمت چپ این گلر زد و تیمش را به جمع هشت تیم پایانی مسابقات در مرحله یک چهارم نهایی فرستاد.
امید سینک آخرین تعویضی رسول خطیبی در مصاف با سپاهان بود که در دقیقه 116 به جای اسماعیل شریفات وارد بازی شد و جالب اینکه پیش از اینکه برای زدن پنالتی برود، سرمربی تیم او را صدا زد و شاید توصیهای به او داشته که سبب شده ضربهاش را با زاویه بسیار کم تقریبا به وسط دروازه بزند.
این هم چند ثانیه پس از رسیدن شوت امید سینک بازیکن هندی ایرانی تیم فوتبال آلومینیوم به تور دورازه که توسط محمد عباسی ثبت شده است.