شروع ماشین برای بازی با فولاد(عکس)
شاگردان احد شیخلاری دور جدید تمریناتشان را آغاز کردند.
به گزارش "ورزش سه"، تیم ماشینسازی تبریز که روز دوشنبه، نُهم تیرماه باید در دیدار ماقبل پایانی هفته بیست و سوم مقابل فولاد خوزستان قرار بگیرد، در فاصله چهار روز تا این مسابقه دور جدید تمرینات خود را آغاز کرد.
سبزقباهای فوتبال آذربایجان پس از دومین دیدار تدارکاتی مقابل علم و ادب تبریز که با برتری ۴ بر یک آنها همراه بود، یک جلسه تمرین ریکاوری داشتند و یک روز هم استراحت کردند ولی از امروز مجددا تمریناتشان را برای دیدار با فولاد خوزستان آغاز کردند.
تمرین امروز پنجشنبه ماشینسازی در زمین چمن فجر عاشورا تبریز برگزار شد که با نظر احد شیخلاری، بازیکنان پس از گرم کردن زیر نظر کادر فنی، کار با توپ و بازی درون تیمی انجام دادند.
گفتنی است، دیدار تیمهای فولاد خوزستان و ماشینسازی تبریز از ساعت ۲۱ روز دوشنبه در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان برگزار میشود.