کد: 155161814 شهریور 1397 ساعت 15:0229.4K بازدید

نظرسنجی آاس؛ پیروزی مقتدرانه مودریچ بر رونالدو

دوم مهرماه در لندن، برنده نهایی بهترین بازیکن سال فیفا معرفی خواهد شد.
نظرسنجی آاس؛ پیروزی مقتدرانه مودریچ بر رونالدو

به گزارش "ورزش سه"، لوکا مودریچ، محمد صلاح و رونالدو، سه نامزد پایانی بهترین بازیکن سال فیفا هستند و باید دید جایزه The Best در نهایت به کدام یک خواهد رسید. برنده نهایی با رای خبرنگاران، مربیان و کاپیتان های تیم های ملی و نیز از طریق نظرسنجی در سایت فیفا انتخاب خواهد شد.

 

 

1333988

 

 

پنجشنبه هفته گذشته لوکا مودریچ در رقابت با رونالدو با کسب 82 درصد آرا، توانست رونالدو را در راه کسب عنوان بهترین بازیکن سال یوفا شکست دهد و در نظرسنجی صورت گرفته در وبسایت نشریه آاس نیز او با اختلافی قابل توجه توانست بر رونالدو پیروز شود.

آاس از خوانندگان خود خواسته بود تا بهترین بازیکن سال فیفا را انتخاب کنند که از مجموع 42311 رای، مودریچ با کسب 34783 رای نفر اول شد و پس از او رونالدو با 5815 و صلاح با 1713 رای دوم و سوم شدند.

 

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار