کد: 155068310 شهریور 1397 ساعت 20:16

فیلیپ ملو:

اگر فوتبالیست نمی شدم قاتل می شدم!

فیلیپ ملو، هافبک سابق اینتر و یوونتوس و بازیکن فعلی پالمیراس در مورد زندگی شخصی خود صحبت کرد.
اگر فوتبالیست نمی شدم قاتل می شدم!

به گزارش "ورزش سه"، فیلیپ ملو مدعی شد در یکی از خطرناک ترین مناطق برزیل رشد کرده و ممکن بود اتفاقات تلخی در زندگی در انتظار او باشد اما فوتبال به نوعی زندگی این هافبک جنگنده را نجات داده است.

 

1332967

 

فیلیپ ملو گفت: "زمانی که بازیکن گرمیو بودم زندگی عجیبی داشتم و همه حقوقم را خرج می کردم تا اینکه همسرم را دیدم و همه چیز تغییر کرد. حالا 3 سه فرزند دارم که کنار همسرم بعد از خدا مهم ترین دارایی من هستند. گفته می شود پشت هر مرد یک زن بزرگ است، اما من می گویم که زن همیشه کنار همسر خود ایستاده است.

 

اگر من یک فوتبالیست نمی شدم، تبدیل یک قاتل می شدم. من در یکی از خطرناکترین مناطق برزیل زندگی کردم که در آن مواد مخدر و سلاح همیشه وجود داشت اما من آن زندگی را ترک کردم تا برای رویای خود مبارزه کنم.

 

زمانی که به تمرینات می رفتم می دانستم که مجبورم بین فوتبال یا آن زندگی یکی را انتخاب کنم، بنابراین به فوتبال پاسخ مثبت دادم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار