کد خبر : 1540594 | 02 مرداد 1397 ساعت 15:15 | 25.3K بازدید | 0 دیدگاه

پاسخ قاطعانه ساری به مالک ناپولی

مائوریتزیو ساری اعلام کرد که دیگر به اورلیو دی لائورنتیس پاسخ نخواهد داد و حاضر نشد از خود در برابر اتهامی که به تازگی مالک باشگاه ناپولی به او نسبت داده است دفاع کند.

پاسخ قاطعانه ساری به مالک ناپولی

به گزارش "ورزش سه"، دی لائورنتیس دو روز پیش مدعی شد که سرمربی سابق ناپولی که هدایت چلسی را برعهده گرفته قصد دارد تمام بازیکن تیم او را به لندن ببرد و ناپولی را متلاشی کند.

 

 

1182375

 

 

ساری در کنفرانس خبری پس از پیروزی یک بر صفر چلسی در بازی دوستانه برابر پرث گلوری که اولین بازی او به عنوان سرمربی آبی پوشان لندن بود، در مواجهه با سؤالی درباره ادعای اخیر مالک ناپولی گفت:« من فکر می‌کنم که چلسی بازیکنان خوبی دارد و باید از آنهایی که در زمان مربیگری‌ام در ناپولی برای آن تیم بازی می‌کردند هم تشکر کنم چون اگر من الان اینجا هستم شاید به لطف آنها باشد.

دی لائورنتیس گفته که من می‌خواهم ناپولی را متلاشی کنم؟ من از بازیکنانی که دارم راضی‌ام و دیگر هم نمی‌خواهم به او جواب بدهم.»

دیدگاه‌ها