



به گزارش "ورزش سه" عصر امروز حکمی تازه از سوی فیفا به باشگاه پرسپولیس ارسال شد و طی آن قرمزپوشان به پرداخت مبلغ 100 هزار دلار به نیلسون کوریا محکوم شدند.
دروازهبان برزیلی سابق پرسپولیس در زمان مدیریت طاهری از پرسپولیس جدا شد و در همان وقت با ارسال نامهای به باشگاه خواستار دریافت 15 هزار دلار از سرخ پوشان و توافق با آنها شد. با این حال این نامه بی پاسخ ماند و حالا نیلسون به دنبال دریافت 100 هزار دلار از قهرمان ایران است.
این نامه صبح امروز به دست باشگاه رسید و سرپرست پرسپولیس موظف است این مشکل را سریعا حل کند. در حال حاضر قرمزپوشان مشکلات سخت مالی را پشت سر میگذارند و به تازگی مبلغ قرارداد آنتونی گولچ را پرداخت کرده و درگیر حل کردن پرونده محکومیت گابریل هستند.

قهرمان لیگ هفدهم ایران هم اکنون محرومیت خود از پنجره نقل و انتقلاتی را پشت سر میگذارد و شرایط سختی را تجربه میکند. پرسپولیس یکی از نمایندگان ایران در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است و باید در این مرحله به مصاف تیم پر مهره الدحیل قطر برود.

