کد: 152131111 اردیبهشت 1397 ساعت 17:1724.5K بازدید

آلیسون:

محمد صلاح به اندازه لیونل مسی خطرناک شده است

آلیسون، دروازه بان آ اس رم، معتقد است که محمد صلاح به دلیل فصل درخشانی که پشت سر گذاشت، شایسته دریافت توپ طلاست.
محمد صلاح به اندازه لیونل مسی خطرناک شده است

به گزارش "ورزش سه"، صلاح که در تابستان گذشته از رم به لیورپول پیوست، نمایش های درخشانی در ترکیب قرمزها داشت و با به ثمر رساندن 31 گل در لیگ برتر، در آستانه کسب عنوان گلی در این رقابت هاست. او همچنین در لیگ قهرمانان نیز فوق العاده ظاهر شد و یکی از عوامل رسیدن تیمش به مرحله نیمه نهایی است.

لیورپول به لطف درخشش صلاح توانست در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی، 5-2 رم را شکست دهد و آلیسون معتقد است که هم تیمی سابقش به اندازه لیونل مسی ترسناک شده است.

 

 

1298128

 

او به گاتزتا دلو اسپورت گفت:" متوقف کردن او دشوار است. صلاح یک استعداد فوق العاده است و اکنون از اعتماد به نفس فوق العاده ای برخوردار شده است. اما ما به صورت تیمی می توانیم او را متوقف کنیم.

مسی خطرناک ترین بازیکنی است که مقابلش بازی کردم و اکنون صلاح هم مانند مسی ترسناک شده است. با توجه به فصلی که او داشت، می تواند برای توپ طلا رقابت کند یا حداقل می تواند بین سه نفر نهایی باشد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

محمد صلاح به اندازه لیونل مسی خطرناک شده است | ورزش سه