کد: 151050618 اسفند 1396 ساعت 17:2429.4K بازدید

واکنش جالب مورینیو به دشمنی منچستر - لیورپول

ژوزه مورینیو، سرمربی یونایتد معتقد است لیورپول برای او دشمن نیست.
واکنش جالب مورینیو به دشمنی منچستر - لیورپول

 

به گزارش "ورزش سه"، برای افزایش شانس های نایب قهرمانی، یونایتد به برتری خانگی در دیدار فردا برابر لیورپول نیاز مبرمی دارد.

 

دیدار با لیورپول: "هدف من قطعا در این دیدار پیروز شدن است، زیرا دیدار بزرگی است و ما حریف قدرتمندی پیش رو داریم. لیورپول تیم پشت سر ما در لیگ برتر بوده و به تازگی به جمع 8 تیم برتر لیگ قهرمانان نیز راه یافته است، پس قطعا مسابقه با آنها دیدار مهمی است.

 

1277557

 

ما اکنون سه بازی داریم، جدال با لیورپول، سویا و برایتون. اگر از من بپرسید که مهمترین انتخاب را کنم، نمی توانم چنین کاری انجام دهم. در حال حاضر مهم ترین بازی برای من مسابقه با لیورپول است؛ اما 2 بازی بعدی حذفی هستند و شکست در آنها به منزله عدم صعود به نیمه نهایی جام حذفی و یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان خواهد بود."

 

رقابت یونایتد با لیورپول: "در ذهن من، بازی ها مانند یکدیگر هستند و من به این فرهنگ که یک رقیب یا یک مسابقه خاص است اعتقادی ندارم. من هرگز به آث میلان به عنوان بزرگترین رقیب نگاه نمی کردم و من هیچوقت اتلتیکو مادرید را به چشم دشمن نمی دیدم. این اتفاق در مورد آرسنال یا تاتنهام هم اینگونه است و این مسابقات فقط برای من یک بازی بزرگ محسوب می شود.

 

لیورپول و منچستر 2 باشگاه با تاریخچه ای غنی نه در جزیره، بلکه در جهان هستند. این یک مسابقه بزرگ است، زیرا ما در مورد دو باشگاه قدرتمند صحبت می کنیم."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

واکنش جالب مورینیو به دشمنی منچستر - لیورپول | ورزش سه