کد: 150748306 اسفند 1396 ساعت 01:15

جنگ تمام بارسایی آقای گلی در لالیگا

زوج مسی و سوارز امشب موفق به زدن 5 گل از 6 گل بارسلونا به خیرونا شد.
جنگ تمام بارسایی آقای گلی در لالیگا

به گزارش "ورزش سه"، بارسا دقایقی پیش در نوکمپ با 6 گل بر خیرونا غلبه کرد تا موقتا فاصله خود با اتلتیکو را به 10 امتیاز افزایش دهد.

 

 

1285895

 

 

مسی دو گل، سوارز سه گل و کوتینیو نیز دیگر گل بارسا را به ثمر رساندند. به این ترتیب مسی در جدول آقای گلی لالیگا 22 گله و سوارز نیز 20 گله شد. مهاجم اروگوئه ای شروع خوبی در لالیگا نداشت اما رفته رفته اوج گرفت و حالا تنها دو گل با مسی فاصله دارد. این دو را یاگو آسپاس از سلتا با 16 گل و رونالدو با 14 گل تعقیب می کنند.

 

این برای یازدهمین بازی در لالیگا بود که مسی و سوارز توامان موفق به گلزنی می شدند و بیهوده نیست که بارسا تا به اینجا غیبت نیمار را حس نکرده است.

همچنین مسی برای اولین بار بود که با پیراهن تیم اول بارسا به خیرونا گلزنی می کرد. او 14 سال پیش با تیم دوم بارسا توانسته بود به خیرونا گل بزند.

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جنگ تمام بارسایی آقای گلی در لالیگا | ورزش سه